Min sympatistäderska är på semester...

Idag är det fredag. Jag behöver städa. Min kära svägerska som jag alltid måste ringa för att undvika städningen lite till, är utomlands och solar. Bara med sin man. Barnen har de leasat ut till underbara barnvakter. De har typ 30 grader varmt. De kan bada, och snorkla, och gå på restaurang, och sova länge. Jag är inte alls avundsjuk. Jag städar mycket hellre. (...Och jag LJUUUUUGEEER så BRRRAAAA!!!!...)

Och här har det snöat i natt. Och här är det väldigt kallt. Det är inte 30 plusgrader. Inte ens inomhus. Det är is på sjön. Man kan inte snorkla där. Och vi har inget badkar att bada i heller. Dom har nog båda delar. Vatten utan is som man kan snorkla i OCH badkar.

Om jag vill åka på semester dit det är 30 grader varmt och man kan snorkla? Nej, jag städar mycket hellre. Eller lägger mig i en snödriva och njuter av vår korta men dyrbara vinter. (...Och hon LJJÖÖÖG bättre än NÅÅÅGGONSSIN!!!...)

Underbara älskade svägerska och svåger. NNNJJJUUUUUT!!!! av er semester. NJUUUT så känns ända hit hem till snödrivorna. NJUUUT så jag kan bli brun på distans (eller beama lite solbränna tack!) NJUUUT varje sekund och ta gärna med er lite 30 gradig värme hem i resväskan och släpp ut den här hos mig så snön smälter nån gång.

Och ni kan väl sympatistäda lite på hotellrummet idag, bara lite. Lägga undan en tröja eller nåt. Fast ni kanske inte har tröjor på er, bara badkläder?! Då kanske ni kan ställa iordning skorna eller nåt, bara en gång, för min skull?! Tack, ni är bäst!

4 kommentarer:

 1. Jag är inte heller avundsjuk. Jag är mycket hellre hemma och går ut i slasket och blir våt och kall. Idag regnar det dessutom ett härligt regn. Så vi får nog gå ut snart och bara njuta.
  (Jag ljuger också SÅÅÅ bra:)
  *Kramar*

  SvaraRadera
 2. Nä, det är DUUU som e bäst!! =D
  *garvar gott*
  Underbar fredagkvällsläsning...
  (nu ska jag bara pallra mig hem från jobbet också)

  SvaraRadera
 3. Du ljuger saaa bra!!! Alskade svagerska har ar det 33 grader varmt vi solar badar solar badar badar solar och shoppar!!!Livet i halan e harligt. Eilat e sig likt fast battre, dessutom saknar vi det svenska alfabetet pa detta tangetntbord. Vi har just atit en romantisk middag pa eilats nya innekrog, Santa Fe. Idag varvade di med att torka i den skona varmen och att skont glida ner i polen som befinner sig 2 cm fran vora solsangar. Detta hotellet ar hel grymt, vi hade Live musik vid polen av en skon gittarist, och smuttade pa jordgubbar vid havet, som for ovrigt ligger brevid poolen ca 3 meter ifron. Var bad vakt vid poolen ser ut som en Levande Ken docka, han e smal, brun och valtranad, vart 5 minut oljar han in sig och spenderar sedan de nasta 5 minuter med att kolla pa sina armar. Nar jag hejade pa han fragade han vilket land vi kommer ifran, -Sweden.. sa jag lite trevande, Ahhh nice girlsss... svarade han da. Ha en underbar dag och pussa alla som vi kanner, nu maste vi smorja in oss med lite solkram...(klockan 22?!!) Puss och Kram fran Josef o Malin i Hettans Eilat...

  SvaraRadera
 4. Du är utmanad, kolla i min blogg:)
  *Kramar*

  SvaraRadera