Fredagstrött

Känner mig ganska fredagstrött idag. Det har varit en intensiv dag med mycket på schemat, så jag orkar inte göra så mycket mer än att lägga ut några bilder från brödbaket här om dagen. OBS!! Inte att förväxla med chokladkaksbaket som jag skrivit om tidigare. Brödbaket gick ungeför 1000 gånger smidigare! (Tur det, för annars hade jag kanske aldrig bakat mer...iallafall inte med barnen...)Denna gång var de SÅ duktiga och ingen kakao var inblandad över huvud taget.

4 kommentarer:

 1. Hej svejs
  Vad Aron har ändrat utseende. han ser såå stor ut. Som en stor pojke!! Verkligen. Här uppe e vi oxå helt slut. Josef o alla barnen har somnat. Vi hyrde Wallace o Gromit filmen i kväll. Den var både läskig o helt underbart rolig. Benjamin Tyckte den var för läskig ett tag så vi spolade. Ännu en skön fredags kväll är över o vi ser fram emot lördags städet!!!
  Var föresten ute o åkte pulka med alla tre barnen i eftermiddags!! Pluspoäng till Mamma Malin
  Puss på er alla / Malin

  SvaraRadera
 2. Vad du är duktig som bakar så mycket med barnen. jag höll på att få krupp när jag gjorde mina sex tårter och pajer tillsammans med killarna idag.
  Det oranga pappret var ett chattebox papper.
  Sov sött!
  Good natt kram Zara

  SvaraRadera
 3. .........först en liten rättelse! JAg skrev en kommentar på glädjande nyheter. Det blev en miss på min hemsidas adress, det skall vara: www.green-house.com/butikrosahuset

  Sen måste jag säga, vilka koncentrerade bagare du har på Kronogården, Evelina! Men jag saknade en liten bagare på bilden och det var NOA! Hur mår han egentligen!? Varken med på detta eller föregående bak! Hörde inte honom på telefon sist heller!? Har ni bakat in honom i degen eller!!
  Puss Farmor

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Kära vän! Du har en så underbar sida. Du skriver tusen miljoner gånger bättre än Martina Haag.

  Sitter på jobbet har visat tuula din sida. Hon hälsar.

  Kram på dig vi hörs och syns.

  Kram Anna

  SvaraRadera