Fördröjning?

VA? Om det hände något igår som fördröjde renoveringen ytterligare? Jo, hejsan, det kan ni hoppa upp och sätta er på!

1. Martin jobbar sent, kommer hem strax efter åtta.

2. Barnen vill inte somna. Det är väl den där sommartiden som spökar eller nåt, men de ville iallafall inte lägga sig, bara vimsade, vamsade, knölade och bölade runt och ville inte ligga still i sina sängar alls. Vilket resulterade i att när M äntligen kom hem så var jag TRÖTT, nästintill megairriterad på mina älskade små gryn. M fick överta nattningsfajten och somnade såklart gott in brevid lillstrumpan!

3. Vid niotiden, eller senare, hade inte riktigt koll vid det laget, ringer min dyre lillebror sittande på bussen från Kungsbacka. Då har pendeln från Göteborg varit försenad med TVÅ minuter, vilket resulterat i att bussen till Horred redan farit sin kos när han kom av pendeln,(sista bussen naturligtvis.) Endast en buss till Gällinge fanns att uppbringa, så den fick det ju bli då. Bara att väcka den skönsovande maken och skicka ut honom till Gällinge på taxiuppdrag då...

4. M kommer hem igen och då känner vi att vi faktiskt behöver PRATA lite med varandra. Har bara bytt fraser under kvällen som: hej, ja, nej, jag tar det, ok, gå du...... Uttömmande konversation som alla kan se.

5. Prata tar ju en stund och SEDAN... var min älskade flitige man redo att börja slipa spackel. Jag ska inte ens nämna vad klockan var vid det laget. Men jag var helt medvetslöst trött och var tvungen att gå och lägga mig bara efter en liten stund, så jag fattar inte att han ens orkade tänka på att börja jobba då. Nattmänniska som han är får han kanske en extra liten kick när klockan börjar dra sig mot midnatt eller nåt?! Stoppa honom går iallafall inte...

Hur länge han orkade hålla på har jag ingen aning om, men det var slipdamm ända ute i vardagsrummet i morse så en del fick han nog gjort iallafall, trots allt meck innan han kom igång.

JAG ÄR SÅ TACKSAM FÖR MIN MAN, HAN ÄR EN HJÄLTE!!! Vad skulle jag tagit mig till utan honom????? Nä, det kan jag inte ens komma på...hemska tanke....(*burr och ryyys*)

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Har inte orkat läsa bloggarna nu när jag varit sjuk men nu börjar jag återvända till de levande.
  Vilken underbar man du har och vilken underbar fru din man har :o)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Citerar Zara:)
  Vilken underbar man du har!!!

  Nu är det väl dags för mig att jobba, kom sent idag, var på återbesök på öron, näsa, hals mottagningen i Kungsbacka med Oskar i morse.

  *Kramisar*

  SvaraRadera