Klagan

I´m sorry folks, men nu måste jag verkligen bara få ömka mig lite. Har vaknat hur många gånger som helst inatt på grund av den ELÄNDIGA halsen och klockan fem pallade jag inte längre utan mofflade mig ner till köket för att äta lite glass i ett desperat försök att få det att kännas lite bättre, eller mindre kan man väl också säga. Vid det laget kändes hela halsen helt ihopsvullen.

Jag har hellre förlossningsvärkar 1000 gånger än en sådan här ond hals igen. Lätt!!
Kan inte minnas att det någonsin varit såhär eländigt förut. Visserligen är det inte ofta som jag är sådär jättesjuk men förkyld har man ju varit i sin dag, så helt kan jag väl inte ha förträngt en sådan här smärta. Om jag känt den förut menar jag. Ska aldrig mer säga att jag hellre blir förkyld än får magsjuka, inte om förkylningen utvecklar sig till det här iallafall.

Ja ja, ska inte gnälla mer, önskar bara att det fanns en värktablett som rådde på sån här smärta. M har ju Tiparol i medicinskåpet sen han låg på sjukhuset för sin lunga, men jag har inte vågat mig på dom. Det är ju typ morfinliknande så det är väl inget att leka med. Får väl hålla mig till alvedon, eller inget alls eftersom alvedonen ändå inte hjälper.

Hjälp vilken meningslös diskussion med mig själv detta utvecklade sig till. Lägger ner nu, men återkommer för jag har blivit utmanad av Therese "Tirre" och kunde inte svara klart igårkväll för Blogger strejkade för mig. På återseende.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Det låter nästan som om du fått halsfluss. Kanske en tur till vårdcentralen vore bra? Tycker så synd om dig att du ska behöva ha så ont i halsen.
  Skickar många kramar
  *Kramar om*
  PS. Nu ska jag läsa dina svar i utmaningen:)

  SvaraRadera
 2. Gumman, fy vad jobbigt du har det, hoppas det ger med sig annars håller jag med T om att du ska ringa VC. krya på dig kramar i massor // Zara

  SvaraRadera