Glädjande nyheter!!

Jag har härmed glädjen att meddela att VINTERN NU ÄR ÖVER för denna gång!! Nu har jag nämligen plockat ner min snögubbeflagga som hängt utanför ytterdörren. Måste be SÅ mycket om ursäkt att jag inte gjort det tidigare eftersom det orsakat en otroligt långdragen och kall vinter för oss alla.Möjligtvis kan det vara så iallafall...att det är snögubbeflaggan som gjort att våren aldrig kommer. När jag satte upp den kom nämligen vintern med en väldig fart och sedan... har den ju aldrig försvunnit. Detta slog mig först idag - att flaggan måste ner för att det ska bli vår. Men jag lovar, den åkte ner ögonblickligen så fort tanken slagit rot i min, något trögstartade, hjärna.

Problemet är bara att jag ännu inte har någon vårflagga. Vad händer då? Blir det nån slags konstig, (vad säger dom på engelska), void, nu då? En lucka i tiden? Nä fy, det låter spejsigt, det är nog bäst att jag raskar på och fixar en ny flagga så det inte händer några underligheter här som försenar våren ännu mer.

Var det någon som gillade flaggan, så finns den, och massor av andra jättesöta, för alla års- och högtider att beskåda på Homemaker. Där hittar man också en lista över återförsäljare. Se nu bara till att ni kollar på VÅR-flaggor, inga mer snögubbar nu hörrni! Eller, titta såklart gärna på snögubbarna, men sätt inte upp något vintrigt förrän efter hösten för allt vad ni gör.

Låt oss alla nu hoppas att våren snart ska göra entré, gärna med stormsteg tack!

6 kommentarer:

 1. Tack för att du äntligen åtgärdat detta och inhandla nu en vår flagga och sedan en stor härlig solflagga till sommaren så ställer jag inga mera krav sedan :o)
  Ha det bra!
  Kramiz Zara

  SvaraRadera
 2. Nu hoppas vi att våren kommer:)
  Var inne och tittade på flaggorna och det fanns så mycket fint!!! Men jag hittade ingen lista på återförsäljare?
  *Kramar*

  SvaraRadera
 3. Beställer du vårflagga så beställ gärna en till mig också så kan ju jag också hjälpa våren på traven.
  Kram från Mamma

  SvaraRadera
 4. låter som att du behöver komma till uppsala å inhandla flagga! du vågar väl inte åka någon annanstanns än till svärmor för att köpa en!
  kram christine

  SvaraRadera
 5. Tänk - jag undrade just vad det var som gjorde att våren plötsligt stormade in i Uppsala, helt oförhappandes och oanmält, dock mycket mycket välkommet. Nu förstår jag!

  SvaraRadera
 6. Är det någon som vill köpa flagga så är farmorn till gossarna Ahlgren återförsäljare. Hör bara av er till mig så fixar jag det! I Butik Rosa Huset finns det där lite annorlunda och speciella. Gå bara in på www.homemaker.se och välj.Maila eller ring mig så skickar jag med posten. Flaggorna väger så lite. Du kan även köpa en isärtagbar ställning just för att den är lätt att skicka. Vill någon köpa snygga kläder så skickar jag det med naturligtvis! Då går du in på www.green-house/butikrosahuset.
  Välkommen!
  Natthälsningar Ewa

  SvaraRadera