Det är kallt, för kallt...

Nu är alla presenter inslagna!
Igår kväll fixade jag till alla små paketer till julkalenderswappen. Nu ska det bara klämmas dit en femma på varje också, sedan är de klara att skickas vidare till Zara. Gulliga blev de också. Det är nästan så jag skulle vilja behålla alla själv ;-) Men såklart är det ju väldigt mycket roligare att få de andra presenterna hit, istället för att sitta och öppna samma varje dag, som jag dessutom vet vad det är i... Så vid närmare eftertanke vill jag nog visst skicka iväg vartenda litet paket.

Solen skiner här idag och det är en strålande vinterdag ute. Men jag kan inte påstå att jag är direkt överlycklig över det. Det är så KALLT!! och jag tycker inte alls om när det är kallt. Visst är det vackert med snö och solsken och allt, men jag är ingen vintermänniska. Det känns mest pust och stön och usch med alla jackor, termobyxor, vantar som försvinner, blöta skor och kläder som ligger i hela hallen för att torka på golvet.

Dessutom fryser bilen igen, det är iskallt att sätta sig på skinnsätena och man måste skrapa rutor varje gång man ska nånstans. Och ska man skrapa rutor så hittar man naturligtvis ingen fönsterskrapa heller. Igår fick jag till exempel skrapa med ett cd-fodral eftersom bagageluckan frusit igen och skrapverktyget naturligtvis låg i bagaget. Carolas hy mådde inte alls bra av den behandlingen kan jag säga. Hon hade repor och skrubbsår överallt!

Vinter är, omständigt, knöligt och alldeles för iiisande för en frusen person som mig. Visserligen är det ju mysigt att man kan elda massor i braskaminen, men ska man elda massor så måste man också hämta massor av ved. Och var ligger veden om inte i vedboden. Och var är vedboden om inte ute, i kylan. Det är inte lika kul...
Nä, jag funderar allvarligt på att obemärkt smyga mig ner i Zaras resväska när hon ska till Kanarieöarna och sedan tillbringa resten av vintern där... Du har väl en stor väska Zara?! ;-)

Hoppsan, detta utvecklade sig väldigt pessimistiskt ser jag. Jag får väl försöka vara glad för barnens skull istället. De håller ju som ni kanske förstår inte alls med mig i mina dystra tongångar beträffande vintervädret. Igår var de ute nästan hela dagen, trots att det nästan var storm och mönstret lär väl upprepas idag antar jag. Och ska man se det från den positiva sidan så behöver jag ju iallafall inte vara rädd för att de ska blåsa bort idag, det är ju ett glädjeämne iallafall :-)

Oh, vilken härlig vinterdag det plötsligt blev... (hrm...) ;-) ;-) :-)

6 kommentarer:

 1. Här är en som tyckte det var en alldeles strålande dag idag, klarblå himmel, frost och kallt. Känner mig betydligt piggare än när det öser ner regn och blåser.

  Blev lite stressad när jag såg att du redan var klar med adventskalenderswappen. Måste skynda mig!Förstår inte varför jag jämt skall vara ute i sista minuten?*ler*

  Ha en mysig kväll!

  Kramisar Molle som precis är hemkommen från sitt fritids Halloweenfest

  SvaraRadera
 2. Här är en till som blev lite stressad av att läsa att du är klar med swappen. Har inte ens börjat...

  Tycker det var härligt väder idag, men jag ser ju helst att det är varmare än minus 8 på morgonen. Skönt att det ska bli mildare till helgen.

  Kramelikram

  SvaraRadera
 3. Shiiiiiiiiiit! Är du redan klar!? Jag är knappt halvvägs...har fixat paketen, men inte slagit in dem än...måste skynda...

  Sicken tur att vi alla är olika...jag bara ÄLSKAR SNÖ!!!!VINTER OCH KALLT!!! Då mår jag som bäst! Själv fick jag ta en spann varmt vatten och kasta på bildörren för att få upp den...

  kram på dig!

  SvaraRadera
 4. stressmomentet ;-)02 november, 2006 22:07

  Ta det lugnt flickor! Man vet aldrig hur lång tid det kan ta att få dit de där femmorna ;-)

  SvaraRadera
 5. TINAFINAPINAKINA02 november, 2006 22:22

  Tina igen...
  Du, tack vare dig så är jag i renoveringstankar...MITT SCRAPRUM... Blev sååå sjuk när jag såg ditt underbara rum att jag bara måste mysa till i mitt! Så nu har jag papper och penna framför mig. Skall planera och vrida och vända på det tills jag är helt nöjd. Först då skall jag berätta för maken om mina planer. Min pappa kommer hem till oss till jul..tänkte att hans ska få hjälpa mig att måla och så...hihi..
  Kram Tina

  SvaraRadera
 6. Åh jag har inte ens shoppat mina paket, får göra det så jag hinner slå in dem fint.
  Det finns alltid plats för dig i väskan eller utanför :o)
  Kram

  SvaraRadera