Määään....

...aj äm tajerd (fri översättning från engelskan ;-) ) Har haft en knölig eftermiddag i Bäckebol när vi skulle köpa kakel och tvättställ och kom hem med... helt otippat, en toalettstol och ett duscmunstycke/slang. Suck... Varför är livet inte alltid lätt?

Och ska man ha bara kakel eller kakel/rakkantad falspanel (har någon någonsin hört ett sådant märkligt ord?!) eller kanske kakel/pärlspont? Och ska kaklet sedan vara med rak kant eller vågig kant? Giv mig styrka! Jag hatar att välja. När man sedan inte ens vet hur det kommer att se ut... Jag vill inte va´med... (Fast jag vill heller inte överlämna beslutsfattandet helt i någon annans händer, så ni fattar...)

Nu ska jag lägga mig och sova på saken och hoppas att den löst sig alldeles av sig självt tills imorgon. As if... ;-) men man kan ju alltid hoppas!

5 kommentarer:

 1. Ja, du...det är inte helt lätt att välja kakel... Men satsa på något klassiskt som håller i många år! Man gör ju inte om badrummet i första taget... Sov på saken i några nätter vettja! Skall bli spännande att se vad det blir!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Hon med beslutsångest21 november, 2006 08:51

  Jo, vi är ju så modiga att vi bestämt oss för... vitt!! Så det vet vi. Men fatta att det var inte lätt bara för det. Det finns stora vita plattor, små, ännu mindre, fyrkantiga, avlånga, enorma, buckliga, släta, matta, blanka, rak kant, vågig kant...
  Hade vart bättre om det bara funnits EN sort ;-)

  SvaraRadera
 3. Uj... jag förstår din vånda. Jag får ångest när jag ska välja papper till en layout, tänk att välja kakel till ett helt badrum! Kan ni inte tapetsera istället? Med MME-papper? Jag är helsåld på alla deras papper just nu, men man kan ju välja annta med ;) Om man nu mot förmodan skulle vilja det...

  SvaraRadera
 4. Ja varför finns alla val, ibland blir jag så trött på allt utbud... livet är svårt...
  Du såklart att jag inte tar illa upp för att du är förnuftig och jag är helstressad och ologisk :o)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Val är alltid svårt!
  Tycker dock att ert vita spår är rätt.

  Vill gärna se resultatet!

  Kramisar Molle som hade likadan ångest (för badrumsinredande alltså) för ett halvår sedan

  SvaraRadera