REGN

Någon som har missat att det regnar? Bor man i vår ände av Sverige så torde det vara ganska svårt att inte märka det, för det R-E-G-N-A-R verkligen. Med stora bokstäver!!

Hu, hurr, burr och rugg vill jag bara säga. Tycker det räcker med regn nu.

Vart slutet av veckan innan helgen tog vägen har jag ingen aning om. Torsdag och fredag försvann hastigt och lustigt utan att jag knappt hann märka det och nu är lördagen snart slut OCKSÅ! Det har varit fullt upp och dagarna bara rusar iväg.

Jag hittade en så vacker... ja, tavla kanske man kan kalla det, eller väggprydnad, hos Gluestickgirl på hennes blogg härom dagen. Gillade den så mycket att jag vill visa den här också.Fastnade väl mycket för citatet, men jag gillade verkligen sättet som hon presenterat det på också. Helt min stil och jag måste nog göra något med den texten själv någon gång... snart... när jag kommer att få jättemycket tid över till alla mina roliga projekt som jag går och funderar på ;-)

Men först ska jag hjälpa maken lite med badrumsrenoveringen. Det är också ett roligt projekt, eller kommer att bli, när det blir färdigt. Just nu är det i min mening mest... skräpigt :-) Tur man har en man som inte tycker att skräpigt byggarbete är lika tråkigt som jag gör...

2 kommentarer:

 1. Ja den är fin. Jag gillar också citatet. Jag vill gärna se bilder på ert nya badrum när ni är klara.

  SvaraRadera
 2. En underbar tavla!
  Här är det också skräpigt, fast i allrummet däruppe. Har slitit ner tapeter, garderober och tak...så just nu är det en enda röra.
  Var hos Magnolia idag och köpte såå söta stämplar:) De gjorde dem åt mig direkt i affären för de hade inte just de jag ville ha framme. Jag blev mycket glatt överraskad:)
  Många kramar från en frusen Therese

  SvaraRadera