Badrumsbilder

Först bara en helt OTROLIG sak. Två av mina barn sov till klockan åtta idag. Trots vintertiden! Det betyder att de alltså egentligen sov till klockan nio. Can you imagine? Nä, det är knappt jag kan det själv. Sånt händer ju bara en gång på ett århundrade eller nåt ;-) Lugnt och skönt var det iallafall!



Och nu till badrummet. Moma efterlyste bilder på badrummet när det är klart och det ska det absolut bli. Men under tiden kan ni ju få roa er med lite bilder på hur det ser ut nu så ni verkligen kan tänka er hur lyckliga vi blir när det blir klart :-)


Den här väggen revs fram igår. (Bakom toan.) Det är den gamla ytterväggen till huset. (Badrum, tvättstuga och hall ligger i en tillbyggnad.) Det känns konstigt när man börjar tänka på att den väggen stått där i över hundra år och fortfarande är lika hållfast. Bra mycket bättre än väggarna i tillbyggnaden som ju var helt ruttna efter drygt trettio år...

Vår päckliga gamla dusch som ska rivas idag. Den står nitiskt kvar trots att alla reglar som ska hålla den uppe är borta. Undrar hur mycket mögel och fukt som döljer sig därunder?! ISCH!!

Och här är lite tvättstuga...

Och lite mer tvättstuga. Full med byggbråte, och så ska man försöka tvätta lite där inne också :-)

8 kommentarer:

  1. Hej!
    Hoppas ni har det bra i bygget! Och att det inte låter så mycket. Och att ni trivs utan dusch !!!/ Hälningar Carl Philip O malin
    Ps Tänk vad fint det ska bli när det är färdigt!

    SvaraRadera
  2. Nähä, det där ser väl mysigt ut! Kan inte förstå varför ni ska göra om? ;)

    Det kommer säkert bli fint och väl värt allt det trista med ombyggnaden.

    Vad avis jag är på att dina barn sov så länge!!! Kan inte komma ihåg sist jag sov i ett sträck, en hel natt till kl 9 på morgonen...

    SvaraRadera
  3. Fast jag var ju förstås uppe två gånger och "rastade barn" under nattens gång, så så många timmar i sträck blir det ju aldrig...

    Ser fram emot när de ska bli tonåringar och vilja sova hur länge som helst (och kissa själva utan mammas sällskap nerför den mörka trappan) :-)

    SvaraRadera
  4. Hmmm, får nog erkänna att det ser lite värre ut hos er än hos oss.
    Men vad fint ni kommer få när det är klart:)
    Martin lade nytt tak i allrummet däruppe igår.
    Nu till helgen hoppas vi kunna tapetsera. Och sen är det golvläggning som gäller.
    Kramelikram

    SvaraRadera
  5. Ja det ser väl sådär mysigt ut... men tänk så fint det kommer att bli!
    Vad underbart den gången det händer att barnen sover länge... Plötsligt händer det!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Tycker att det ser riktigt mysigt ut. Kul att vi fått se bilder. Tänk sedan när allt är klart. Du kommer att vara i himmelriket.
    Ha en bra dag. KRAM

    SvaraRadera
  7. Åh, vad kul att få se hur ni har det! Tänk vad kul när det blir klart!
    Vad härligt att barnen sov så gott! Längtar själv tills man får en hel natt!
    Kram Tina

    SvaraRadera
  8. Så spännande! Tänk vad cool det hade varit om man kunde använda de där gamla stockarna som de är.. alltså som innervägg oxå! Det hade blivit lite shabby chick - om man målade dem vita eller nåt... Ja, ja känner ja er rätt så har ni allt planerat, tajmat och klart in i minsta detalj!

    SvaraRadera