Usch och blä...

Vad som verkade bli en totalt proppfull helg (fotbollsmatch, kalas, kusinbesök, kalas igen..) förvandlades här idag till en helg, med vad det ser ut som just nu, inga engagemang över huvud taget. Hastigt och lustigt hände det, precis innan vi skulle åka iväg och storhandla barnen och jag. Noah kräktes!

Han hade visserligen klagat över ont i magen hela morgonen, men någon magsjuka hade jag inte väntat mig förrän han helt plötsligt sade, gråtandes, "Det är alldeles tjockt i halsen..." Vetskapen av vad som var på gång slog ner som en blixt från klar himmel. Det var bara att fösa in det lilla livet i badrummet med en farlig fart. Och vi hann...skönt det iallafall.

Och nu har han kräkts lite till och sovit en stund. Och någon storhandling blir det inte. Och något kalas blir det inte. Och om det kommer några kusiner vet jag inte än.
Helt plötsligt en göraingenting helg. Hur oväntat var det!?

Kanske hinner det hela ta ytterligare några vändningar innan dagen är över. Just nu skulle jag inte bli det minsta förvånad för någonting känns det som. Det är bara att vänta och se vad eftermiddagen för med sig för överraskningar!

5 kommentarer:

 1. Håller tummarna att han blir bättre snart och att ni andra slipper det.
  *Många kramar*

  SvaraRadera
 2. Hoppas att ni klarat er från några fler överraskningar av det negativa slaget. Hoppas att Noah mår bättre och att ni får en bra helg trots allt.
  Kram!! Bettan

  SvaraRadera
 3. Det är trist när det blir så här, tyvärr gör det ju det med jämna mellanrum då man har småbarn. Jag hoppas dock på snabb tillfrisknad och att ni får göra lite roligheter!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Evelina!
  Skönt att höra att det inte blev så farligt och att ni nu har huset fullt av folk:)
  Kanske var nåt han ätit? De kan ju råka få i sig allt möjligt ute de små liven...
  *Kramelikram*

  SvaraRadera
 5. Jag har utmanat dig!
  Kram

  SvaraRadera