My, oh my...

...det har varit en helt otrolig, märklig, trevlig, uttröttande, konstig dag idag. Jag och svägerskan drog iväg till Ullared i morse med 6 barn i släptåg. Antingen vill jag ge oss medalj för att vi vågade oss på det eller så vill jag ge oss en knack i huvudet för att vi ens kom på tanken. Har inte riktigt bestämt mig för vilket än...

Nej ärligt talat. Vi överlevde väl G-kås. Med mycket mutor och änglalikt mammatålamod. (Och inte mer än ett surt barn i taget :-) ) Efteråt drog vi till M, (ni vet stället vars namn barnen kan läsa redan när de är typ ett år gamla) och åt mat (eller vad man ska kalla det?! ;-) ) Sedan blev det en blomsteraffär och mataffären, korta stopp, och sedan raka vägen hem.

DÅ, halvvägs hemma kräks 2 av tre besökande kusiner i bilen. Inte i min, tack och lov, utan i svägerskans, stackars henne. Torka, torka, hala över Noah till min bil, hem, packa ur, vakta kräksjuka barn, vakta andra barn, sprita sprita sprita allt, packa upp, mata maken, mata barnen, lägga barnen...

SEDAN DESS HAR DET LEGAT TVÅ UTSLAGNA MAMMOR FRAMFÖR TV:N OCH TITTAT PÅ TYP ALLT SOM RULLAT FÖRBI FRAMFÖR ÖGONEN.
Och nu tror jag att två utslagna mammor ska gå och lägga sig i sängen.

Ps. Alla barn sover nu och ingen kräks. Vi hoppas att alla ska vara hårt sovande HELA natten så vi får vila våra medtagna kroppar. ;-)

8 kommentarer:

 1. Dear friend,
  I saw your weblog and it was
  interesting for me. I hope successful for you.
  I would like to introduce an address that you will find very interesting and beautiful templates for your weblog that offer you.
  Best Weblog Templates Pack

  SvaraRadera
 2. KÄRA "NÅN"!
  Ja, ni är ju helt vilda som drar ut på såna "rövarstråt"!
  Eliassons pojkarna blev "förhoppningsvis" åksjuka av de där förfärliga vägarna från Ullared. Deras far var nog bekymrad. Han var inne hos morfar på bygget ikväll och berättade om eländet. Han var så omtänksam och funderade på, om det var klokt att berätta detta för mormor/farmor!?
  Hon skulle ju kanske bli orolig då!? Får ju säga att jag lider med de som mår dåligt och naturligtvis med er mammor, som ska ta hand om de små gossarna/tösabiten!
  Men vår Gud är god! Han ger den svage styrka och stärker maktlösa händer! Glöm inte att be för moster Linda som ska opereras kl. 12 imorgon! (tisdag) Hon behöver allt stöd hon kan få! Var ifrån kommer vår hjälp? Jo, den kommer från Herren! Godnatt och sov så gott! Älskar er allihop! Mormor/Farmor

  SvaraRadera
 3. Ja vad ska jag säga, 6 barn på Ge-kås... brukar bli svettig de få gånger som mina 2 följt med in då jag passerar Ge-kås på väg hem till min mamma. Jag tippar också på åksjuka, det har hänt oss otaliga gånger på den vägen. Hoppas att ni fått sova inatt och inkasserar guldmedalj från undertecknad!

  SvaraRadera
 4. Även från mig får ni en guldmedalj.
  Håller tummarna för att de var åksjuka.
  Här hemma är det också sjukt, fast influensa med hög feber och värk i kroppen, det är Filip som har drabbats.
  *Kramelikram*

  SvaraRadera
 5. NEJ!
  Jag skrev tisdag........! Det är ju ONSDAG - idag, som ni ska tänka på LINDA!
  kRAM Ewa

  SvaraRadera
 6. Fy för kräk! Hoppas det var åksjuka och inget annat! Själv låg jag också och degade framför TV:n igår kväll... men det fanns faktiskt en hel del mamma-TV att titta på som tur var. ;)
  Medalj till tappra mamman Evelina!

  SvaraRadera
 7. Ja, ni förtjänar verkligen en guldmedalj var.
  Hoppas att ni fick vilat ut er i soffan och att ni fick nya krafter till idag. Kram

  SvaraRadera
 8. Plötsligt ter sig många av mina problem mycket mer angenämna...

  SvaraRadera