En proppad vecka...

Varför ska allt man har att göra knö ihop sig sådär klumpvis? Vissa veckor är hur lugna som helst och vissa, som denna, fulltecknade till sista lilla lediga plats på almanacksbladet.

Imorgon var det t.ex. redan tre olika åtaganden antecknade och nu ringer tandläkaren och vill att jag ska komma dit med barnen...typ tio minuter efter att sotaren varit här (om han kommer i tid.) Men...det är väl bra att få det gjort...tänker ju jag då, så vi knökar väl in det också!

Ibland är jag en riktig korkboll. När jag får välja, så väljer jag att proppa in det på en redan proppig dag. Undrar vad jag tänker med ibland? Mitt effektivitetssinne kanske ;-) ? Fast inte blir jag så värst effektiv när jag blir överstressad...

Men jag ska ta det luuuugnt....ta en sak i taaaget...se det som en positiv prövning...och inte sitta här och slösa bort min tid. Off we go! Mot en utmanande vecka!

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Ja det var ingen dålig dag det blir imorgon;)
  Jag brukar oxå vara bra på det där att knö in saker när det redan är annat på G. Jag ska t.ex. ha Tupperware party samma dag som Martin kommer hem från New York, snacka om bra planering....hmm
  Skickar många kramar

  SvaraRadera
 2. Hej hej

  Var tvungen att kika lite på din blogg (Desireé tipsade :-) Kul, och extra kul när man känner er så väl, blir lite surrealistiskt att läsa om händelser som man själv var med på eller känner till. Själv sitter jag på jobbet och lyssnar på The Magic Numbers, äter plommon (fruktkorgen kom just) och planerar mässmaterial inför en mässa i Berlin. Jag/vi kommer snart upp och inspekterar kontoret. Förstår inte hur Martin orkar börja spackla vid midnatt, men så är han väl stendö på morgonen också ;-)

  Glöm inte att förbereda (tjata) på honom inför husvagnssemestern i sommar, verkar som om han behöver övertygas...

  Må så gott, vi höres
  /Tobias

  SvaraRadera
 3. Det mesta i livet brukar vilja köra ihop sig men jag är övertygad om att du kommer att klara det galant.
  När det gäller dammsugning så har jag löst det så att min man har hand om den hemma hos oss...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får en bra vecka trotts allt, själv jobbar jag nästan hela denna vecka också så min vecka känns inte så rolig :(

  Kram Kram :)

  SvaraRadera
 5. Saknar er såå !!/ Malin

  SvaraRadera
 6. Kör hårt tjejen!! Då har du ju fått allt avklarat på en gång och har en massa tid till annat som att scrappa tex.Skämt åt sido. Slit inte ut dig tänk på ordspråket. Det du inte får gjort idag kan du göra imorgon.

  Ha det gott. Kram Bettan.

  SvaraRadera