Inte smart...

I min iver att vara en trevlig, snäll och god mor så visade jag igår mina små telningar att man kunde spela olika spel på Bolibompa sajten. Jag ångrar det nu! Det hade varit bättre att de fått leva i lycklig ovisshet om denna sida tror jag. Iallafall för min skull.

Så fort jag närmar mig datorn för att surfa eller blogga låter det numera nämligen såhär...
"Mamma, mammma, MAMMA!!!!!! Vafför får inte ja spela med bolibompabandet. Mamma!!! Ja vill spela med bolibompabandet. Kan inte ja få spela Piggly? MAMMA!! Ja vill spela..." Och sådär fortsätter det i en oändlighet. Så länge som jag sitter framför skärmen ungefär, så länge som jag orkar stå emot och höra...innan mina öron trillar av...

Som jag ser det finns det bara två lösningar på detta problem. Antingen måste jag få dem att glömma att Bolibompa någonsin haft en sajt över huvud taget, eller så får vi köpa en dator till. En laptop. Till mig. Som jag kan blogga och surfa på framför tv:n. Eller i sängen. Eller under parasollen i trädgården (om det nu bara ville bli lite varmare någon gång förstås.)

Om jag bara lyckades övertyga maken om nödvändigheten i detta så vore Bolibompa inte något problem att tala om alls. Undrar om det går? Eller om det är lättare att övertala barnen om att Bolibompa inte längre existerar?. Det tål att tänkas på. Det gäller att ha en genomtänkt strategi och vara målmedveten. Jag ska finslipa mina planer under påsken så får vi se vem eller vilka det blir som blir "övertalningsoffer" nästa vecka.

Men nu tycker jag att ni/vi alla bara ska ta och vila, njuta av nära och kära, äta god mat, gå ut och lukta på våren... och fundera en liten stund på varför vi egentligen firar påsk, mer än för att få föräta oss på ägg och påskgodis. Det ska iallafall jag göra. GLAD PÅSK!!!

6 kommentarer:

 1. Glad Påsk önskar jag dig!
  *Kramar om*

  SvaraRadera
 2. Det är väl för att kanske få syn på påskharen också som vi firar påsk?? Det gissar jag ialla fall!=)
  GLAD PÅSK!!!

  SvaraRadera
 3. Det dumma med att sitta utomhus med laptopen är man inte ser ett enda dugg, skärmen ser helt svart ut.
  =(
  *säger hon som just försökt sitta ute i vårsolen o njuta samtidigt som hon vill blogga via grannens trådlösa nätverk*

  SvaraRadera
 4. Hej alla påskfirare och piratsurfare :)) Jag vill önska er en glad påsk med sol OCH eftertanke, det är ju trots alla ägg och påskharar JESUS KRISTUS som är huvudpersonen även denna högtid. Ja, ja.. Evelina, din blogg bara sprider sig i etern, vet flera som inte ens känner dig, men som älskar bloggen för att de känner igen sig i dina äventyr. FÖRLÅT för att jag inte kom och hälsade på under påsken.. men håll till godo med kärföräldrarna istället! Älskar dig, Svägerskan

  SvaraRadera
 5. Förresten! Var i vår "faborit" affär och handlade i onsdags, så nu kommer jag se ut som en NOA NOA dröm på graduation.. Jag stapplade omkring i huvudstaden så gott det gick med mitt knä.. tack gode Gud för Voltaren!

  SvaraRadera
 6. Intressanta nyheter och underhållning plats, kommer att rapportera till mina vänner om denna webbplats på Facebook. Jag är en flitig besökare till din webbplats. Också ett bra spel webbplats

  SvaraRadera