SupersuraSunkSara

Jaha, det är ju nästan så man blir full i skratt mitt i allt elände.

Plötsligt kommer jag på att jag nog är lika sur som SupersuraSunkSara. Undrar om jag SER lika sur ut också? Kanske därför dom tittade så konstigt på mig när jag hämtade barnen i skolan/förskolan? ;-) Det är nog bäst jag går och kollar mig i spegeln... Sedan ska jag nog sjunga SupersuraSunkSaras sursång och efter det får jag väl gå och sätta mig i det lilla skjulet (duger barnens lekstuga tro?) så jag kan bli snäll igen.

Blir man trött av allt krångel så blir man ju ännu mer trött av att vara sur. Ingen bra kombo. Jag börjar sjunga nu...på vägen till det lilla avsurarskjulet. "Sur, jag är sur, lalalalalala...."

3 kommentarer:

 1. Här kommer lite pepp från supersnällascrapzara som tar med väskan till dig på lördag!
  Jag förstår att du blir trött på systemet och sjukhuset och deras arogans, det som för en vanlig människa är en stor grej och ett stort ingrepp är för dem något de gör över en kafferast så en empatikurs till all landets sjukvård vore nog inte dumt.
  Hoppas att du förlikar dig med operationstiden och vad det hela innebär... jag som just nu är jätteokänslig vill nog titta på ditt finger på lördag (annars smygtittar jag)...
  Kram från supersnällascrapZara som också är supersmysis när hon sätter den sidan till!

  SvaraRadera
 2. Hm, aldrig hört om den där sursara, är det Bolibompa? Supersnälla silversara känner jag till..
  Nu har du ju fått lite pepping och tröst av supersnällascrapzara, så här kommer en kram från supersegasängdagslilo. ;)

  SvaraRadera
 3. Ha, ha...jag känner mig också som SunkSara lite då och då...bäst att skärpa till sig lite...förstår att du blir trött på sjukvården.

  SvaraRadera