Och regnet det bara öser nerBlöt om strumpor och skor har jag förstås inte blivit, eftersom jag inte varit ute, utan bara fotat genom ytterdörren. Men jag kan tänka mig att mannen, mellansonen och särskilt storesonen är ganska fuktiga vid detta laget. Aron har nämligen spelat fotbollsmatch idag - i ösregnet! Tur att den bara var 8 x 8 minuter. Tror det räckte mer än väl idag. Även för åskådarna!

Men perfekt pysselväder är det ju absolut. Måste bara städa lite först. Hur kommer det sig egentligen att man alltid måste städa innan man kan börja pyssla. Det slår aldrig fel. Kanske borde man strunta i att städa, men det är så svårt att koppla av då. Det får väl bli en racerstädning. En turboknapp hade varit bra nu, som man kunde trycka in när det behövdes. Men kanske kan lite choklad ha samma effekt? Det skadar väl aldrig att pröva iallafall... Och sedan ska det skräpas, som sönerna så smickrande kallar min sysselsättning. "Ska du skräpa (scrappa) lite nu mamma?" JAA, tänk för det ska jag. Skräphögen har talat!!

2 kommentarer:

  1. Ja folk kan nog undra vad barnen pratar om när de pratar om vår hobby. Perfekt pysselväder, hoppas familjen inte var för blöta och att du haft det mysigt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tänk att så säger min man, att jag "skräpar" men sedan när han tittar och visar mina alster för våra vänner och bekanta så är han allt stolt över mitt "skräpande". Hoppaas att du fått tid för scrapping.
    KRAM

    SvaraRadera