Brevlådelycka

Igår, när jag kom hem efter en dags megamastodontinventering (typ...dyrt blev det iallafall) av Ge-kås och var helt sluuut så väntade det för en gångs skull ROLIG post i brevlådan. Nämligen detta...
Åh, jag älskar Anne på Grönkulla! Älskade serien när den gick på tv och har väntat länge på att man ska kunna köpa den på dvd i Sverige. Och nu kan man det!! Halva första dvd:n såg jag igår kväll. (Det gick ju såklart inte att vänta!) och vi får väl se om det blir "Annemarathon" även ikväll ;-) Så dåliga program som det är på tv nu för tiden (GG undantaget naturligtvis!) så är väl risken ganska stor! :-)

12 kommentarer:

 1. men åååhhhh!!!! *suck*
  jag som just köpte dem i USA (för dyra pengar) eftersom de inte gått att få tag på i Sverige!
  är den sista den fristående långfilmen om när hon o Gil är i Europa under första världskriget? den fick jag inte tag på i USA - den var slut överallt.

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med lite rolig post!!!:)
  Men du, Related som går ikväll klockan 20 på trean är ett bra program;)
  Vilken tid ska du till mässan på lördag?
  Kramelikram

  SvaraRadera
 3. Åhh, jag älskar oxå Anne på Grönkulla.Tänk att man inte växer ifrån vissa saker, *ler*. Verkar dock ha missat den sista och fristående delen.

  Längtar som en galning till mässan, kanske syns vi där?

  Ha en bra dag!

  Kramisar Malin "Molle"

  SvaraRadera
 4. VA?? Finns de på film??? Jag älskar de böckerna och min mamma med... det är hennes ärvda jag har! Men vilket bra julklappstips till mamsen! =)

  SvaraRadera
 5. sista delen är typ tre timmar och de är i new york, europa och sedan tillbaks till prince edward island tror jag. Har inte sett den delen än någon gång.

  SvaraRadera
 6. Var har du köpt/beställt filmerna någonstans? Kan tänka mig att jag och dottern kan sitta och mysa framför TV:n såsmåningom.

  Kramisar Malin "Molle"

  SvaraRadera
 7. De är köpta på Ginza.se
  Så myyysigt med mamma/dotter mys. Mina söner är tyvärr inte så intresserade av Anne på Grönkulla, än iallafall. Så jag tvingar maken att titta med mig istället ;-)
  (Fast han gör det ganska frivilligt, tror han tycker det är mysigt med...shhhh ;-) )

  SvaraRadera
 8. I loooove Anne på Grönkulla, älskar böckerna och filmerna var det länge sedan jag såg...
  Kram

  SvaraRadera
 9. ja me älskar denna goá tjej med skinn på näsan!
  hon var/är min förebild när det gäller att stå på sig ochinte ta skit!
  ha en bra dag .. kram

  SvaraRadera
 10. MEN HEELT OTROLIGT!!!!!!!!!
  HUR KAN DU FYNDA DETTA FYND UTAN ATT MEDDELA MIG DETTA!!! Så fantastiskt. Det måste bli en filmkväll snart... Ganska snart, typ någon gång. När?? Ingen aning!! Njut på du så länge, d e du värd!!
  Love u always/ Malin

  SvaraRadera
 11. Det var värst vad många komentarer det blev på Anne!
  Har ju haft 3 döttrar som sett på henne + Evelina!!!
  Du får komma hit med filmerna så vi kan samlas hela gänget och ha "Grönkulla" mys!
  Förresten saknar din önskelista till Formex! Jag och Soffi åker till Sthl. vid 9 tiden imorgon! Så skynda dig och skriv ner!
  Kram till er alla från Mor Ewa

  SvaraRadera
 12. Precis - då är det den jag menar. Den är riktigt bra - om man nu kan klara av att inte irritera sig på det faktum att den inte det minsta(!) följer böckerna...

  SvaraRadera