Bröllopsdag

Jaha, så då har man alltså varit gift ett år längre igen. Ganska länge nu... nån som kan gissa HUR jättelänge ;-) (och då får inga fuskisar som var med på bröllopet gissa.) Den som gissar rätt vinner... tja, ÄRAN av att vara en sån fantastisk gissare kanske?! :-)

Vi skulle ta oss en lång, lat och nästan helt barnfri brunch på Skårs gård idag eftersom de två äldsta barnen skulle sova över natt hos nästankusinerna igår och sedan leka där idag. MEN... (ja naturligtvis) vid tiotiden igårkväll ringde telefonen och en liten kille ville hem till mamma och pappa. Och när pappa kom hem med den lille killen så hade han ynglat av sig till TVÅ små killar som ville hem.

Nåja, brunch blev det ändå. Men kanske inte så lång, lat och barnfri. Mer halvstressad, lite lagom hysterisk och full av ungar kan man nog säga. Men maten var iallafall jättegod och det är ju alltid trevligt på Skårs gård som tur är. Sedan tog vi en sväng till morfar (barnens alltså) och hälsade på, lite sådär apropå. Det var som vanligt alldeles för länge sedan sist och det var mysigt att ses.

Och nu har äntligen alla vildisar somnat och då hamnade jag HÄR. Borde nog gå och pussa lite på mannen som ligger i soffan istället, nu när vi äntligen har lite egentid. Kanske ska vi ta en sen krunch (nä det var ett dåligt ord för en kvälls-brunch, förlåt!) framför tv:n. Eller iallafall en kopp te. Det är ju alltid en hit!! ;-) Skutt iväg med mig. Och glöm nu inte att gissa...

4 kommentarer:

 1. Hej vännen
  Grattis en dag i efterskott. Jag gissar att ni har varit gifta i 8 år:)
  Sitter här på jobbet och äter frukost, passar då på att surfa lite;)
  Kramar om

  SvaraRadera
 2. Skulle också gissat på 8 år men säger väll 9 år då.
  Tycker också att Skårs gård är mysig.
  Hoppas att du fick pussat lite på mannen där i soffan.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Skulle också gissat på 8 år men får väl dra till med hela 10 år då!
  Lät som en mysig dag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej på er!
  Jaha jag gissar på att det är 12 år nu. kan det stämma kanske?

  SvaraRadera