Dagen scrap och vinnare av gårdagens tävling

Eller rättare sagt, LÖRDAGENS scrap och vinnare av gårdagens tävling. Har glömt att fota layouten i flera dagar och naturligtvis kommit på det varje kväll, efter att det blivit mörkt...

Här kommer layouten...


... en ganska enkel sak, vilken föreställer Elia, då 1 ½ år, som hela tiden skulle prova Arons cyklop när vi var vid stranden. Det var bara det att cyklopet nästan var lika stort som honom själv, så när han fick det på sig så orkade han knappt hålla uppe huvudet. *fniss*

Och... tararamtatata!!!! Vinnare av gårdagens gissningstävling är... OSKAR!! Hela 12 år är det nu! Inte dåligt va?! (Man kan ju undra hur gamla vi egentligen är...) Fast, det var nästan lite fusk. För även om du inte själv var med på bröllopet så hade du ju nära till "inside information" om man säger så. Men eftersom priset bara var ära och berömmelse så får det väl gå för denna gången då ;-) ;-)

Åter till "verkligheten" då. Men här har det börjat ÖÖÖÖSregna och då slipper man väl dammsuga och får göra något roligare istället?! Som att scrappa, eller pilla med ritningen till nya badrummet/hallen/tvättstugan, eller lägga sig på soffan och läsa en bok.

Det braiga med denna frågan är att just nu finns det ingen här mer än jag som kan svara på den och då är det väl inte så förfärligt svårt att gissa sig till vad svaret blir :-) :-) Nä, just det... (smart drag av mig...)3 kommentarer:

 1. Härlig sida du scrappat vännen, du är så himla duktig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Wow, 12 år:) Ja, hur gammal är du egentligen??;);)
  Underbar sida, fotot är såå härligt!
  Många kramar

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg LO!!
  Ja årena går fort när man är lycklig. Vi har varit ihop sedan 1975 tänk då hur gamla vi är!!!!!!!!
  Nu har vi gjort det......... beställt en resa till Turkiet vi åker den 9/9 skall bli underbart.
  Ha det gott.
  KRAM

  SvaraRadera