I am a material girl ;-)

Ja, jag vet att materiella saker egentligen inte betyder så mycket och att livet har större värden. Tro mig. Jag vet verkligen det, och tycker verkligen det. Men... det är iallafall lite roligt att sitta här med en sprillans ny Epson fotoskrivare och ett Photoshop elements program :-) :-) :-)

Man vill bara prova och prova och prova nya saker på datorn och inte alls vika tvätt och dammsuga golv ;-) Har inte hunnit så mycket än dock. Mer än att konstatera att skrivaren skriver ut VÄLDIGT bra foton (enligt min tycke och smak iallafall.) Men jag hoppas hinna sitta här och mecka lite mer senare idag :-)

2 saker på scrapönskelistan avbockade på bara några dagar. Det är ju strålande! Och nu blev scrapinspirationen plötsligt väldigt stor också eftersom jag helt plötsligt har tillgång till ALLA mina foton på ett litet kick. Det är ju briljant!!! Vet bara inte riktigt hur jag ska hinna med allt roligt för samtidigt håller vi också på att röja ur våran ladugård och har en (vid detta laget nästan helt full) container stående ute på gården som väntar på mer skräp. Martin jobbar och jag ska också jobba i veckan. Det blir ett tajt schema, men det ska nog gå. Så länge det är roligt så... :-) (orkar man ganska mycket...)

IDAG ÄR JAG TACKSAM FÖR: Att Martin var så glad när jag pratade med honom på jobbet trots strul och jox. Att det fortfarande är fint väder och att vi fått slängt så mycket gammalt skräp den här helgen. Det känns befriande! ;-)

2 kommentarer:

 1. Det ÄR kul med ny skrivare och kunna skriva ut foton när det passar och i vilken storlek som helst. Tyvärr kan jag inte PS men det är bra att ha ibland. Lycka till med dina nya grejer!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt med en ny skrivare.
  Visst är det härligt att kunna skriva ut foton närsomhelst man själv vill.
  Ser fram emot måååånga layoyter:)
  Kramar om

  SvaraRadera