Lovely day

Sommar när den är som bäst!!

Först var vi med goda vänner och kikade på ett hus de köpt. De ville ha lite "konsultråd" av snickaren i familjen. (Nä, just det, inte jag alltså ;-) )
Sedan blev vi bjudna på en sen lunch på stranden av samma ovan nämnda vänner. Vi njöt av solen och badade i havet. Ja inte gipsade jag då, men barnen var i hur länge som helst och badkrukemannen var nästan i ;-) . Fast jag gick nog längre ut än honom till och med. Till knäna kom jag iallafall!

Kvällen har tillbringats ute på altanen. Först i vilstolarna och sedan runt trädgårdsbordet intagandes en god grillad måltid, och där stannade vi tills knotten höll på att äta upp oss. Knotten var väl det enda negativa med denna härliga sommardag, men det är sånt som hör till svensk sommar (tyvärr ?! :-) )

Tänk om det kunde vara såna här goa´dagar året om och man slapp tjocka vinteroveraller och stövlar. Jag hade inte klagat iallafall. Det är en sak som är säker.

IDAG ÄR JAG TACKSAM FÖR: Goda vänner och den underbara svenska sommaren!!

2 kommentarer:

 1. Ja visst är det härligt med sommar, vänner och god mat, dagar som de begär man inte mera!
  Kram vännen!

  SvaraRadera
 2. Det låter härligt!
  Vi har köpt hem en extra paviljong med tanke på er! Den är urmysig! Äkta safarilook! Den har myggnät innerst, så att ni kan sitta ute hela kvällen. (Inköpspris!)
  Gissa vem!?

  SvaraRadera