Mammas starka gossarEn liten kvällshälsning från mig och mina tre superstarka killar. Vad månde bliva av denna trio? ;-) Har varit själv nästan hela dagen med grabbsen idag så nu är jag superdupertrött. Tänk att allting kan vara så mycket mer ansträngande bara för att man endast har en funktionabel hand för tillfället. Allt tar ju såååå lååång tid att göra. Det blir nog en tidig kväll i soffan för mig. Kanske går det nån bra film man kan somna till?! ;-)

Ps: Och ha, ha...hur svårt var det att få ner avtryckaren på kameran med gipset då? När jag skulle hålla kameran med vänster och trycka av med höger tumme ville ju gipset hamna framför linsen. Vilken cirkus, men på något vis gick det tillslut. Det gäller att vara enträgen :-)

5 kommentarer:

 1. Syns att dom brås på dig :-) D är ju väldigt avundsjuk på dina "muskliga" armar...

  Hoppas du mår lite bättre, förstår att det tar ett tag att vänja sig.

  Må så gott
  /T

  SvaraRadera
 2. Vilka killar va´, skönt att du är på benen även om handen är lite begränsad!
  Kram Zara
  PS Ja det är gamla himleriket DS

  SvaraRadera
 3. Härligt foto!! Vilka starka killar:)
  Hoppas att handen känns bättre och bättre för varje dag. När blir du av med gipset?
  *Kramar om*

  SvaraRadera
 4. Villka goa killar!!!
  Tycker att du lyckats väldigt bra som fotograf.Om allt vill sig väl så har du ett paket att hämta ut idag med mycket fint att vila ögonen på.
  Ha en bra dag. KRAM

  SvaraRadera
 5. Hade det inte varit för att du ville ha alla tre på bild så hade ju någon av muskelknuttarna kunnat trycka på kameraknappen åt dig! =)

  SvaraRadera