Dååligt...

...dåligt, jag vet!! Erkänner genast att jag blivit en väldigt lam bloggare på sistonde. Vet inte riktigt vad det är, det fina vädret, alla tusen saker som ska fixas innan barnen slutar skolan, allmän leda och trötthet eller något annat. Men jag har helt klart tacklat av. Lovar att försöka bättra mig.

Idag har jag irrat runt på Kungsmässan för att hitta mängder av presenter och göra massor av ärenden. Maken har satt första bjälken, eller det heter det kanske inte? underliggare, bräda, balk... I vilket fall som helst så är det första delen till altanutbyggnaden. Heja, heja, säger jag!!
Småkillarna har tagit årets första dopp i "Storen". Inte bryr sig de om att vattnet inte håller några tjugo grader. De plaskade gladeligen runt en bra stund och Aron hade nog legat i blöt ännu om vi inte hade tvingat upp honom.

Underliga varelser de där barnen. Har de ingen känsla för kyla när de är små eller? Man börjar ju fundera, för själv vill man ju helst inte ens doppa tårna. Burr!!!! Glömde naturligtvis kameran. Någon som är förvånad över det? Nej, precis... det är ju nästan lättare att räkna de gånger man verkligen kommer ihåg kameran än tvärtom.

Och nu ska jag börja planera lite pyssel-myssel till fröknarna. Måndag och tisdag är det avslutning. Eller nej... jag orkar nog inte. Tror jag lägger mig istället. Med öppet fönster och lyssnar på sommarljuden utanför. En sann njutning!

IDAG ÄR JAG TACKSAM FÖR: Fågeln som kvittrade så vackert utanför fönstret när jag var vaken klockan fyra i natt. Att altanbygget nu officiellt är påbörjat. Värmen, värmen, värmen!!!

2 kommentarer:

 1. Så skönt att se att det inte bara var jag som slarvat med bloggen.
  Men ibland så räcker inte tiden till till allt man vill göra.
  Hoppas att du får en fin altan och ha det underbart i det fina vädret.
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Ja men det är väl rätt prioritering trots allt att låta bloggandet komma sist!
  Härligt med första doppet!
  Kram Zara

  SvaraRadera