Härligt!








Såhär härligt hade vi det igår eftermiddag/kväll. Jag var egentligen stentrött efter nattvak vid scrapbordet och ville bara ligga på soffan. Men så bestämde jag mig bara, hastigt och lustigt och sedan åkte vi, jag och pojkarna.

Vi drog till Varberg. Först till blomsteraffären för att komplettera lite blominköp, sedan till "Hajen" för att köpa jordgubbar och grädde till Arons avslutningstårta (tack för kylväskor!!) Efter dessa två "måste" stopp (enligt barnen) så körde vi driven på Mc:donalds, tog med oss maten ut till Getterön där vi åt kvällsmat på stranden och sedan badade killarna och samlade högvis med maneter. Jag fotade, MEN, stod faktist med fötterna i vattnet och det var riktigt varmt tillslut ;-)

Vi hade det SÅ härligt och var inte hemma förrän vid åttatiden på kvällen. Trötta men nöjda allihop tror jag. Ibland är det bara härligt att vara mamma och igår eftermiddag var en sådan stund. Ofta (oftast...) händer något som raskt raserar den rara familjelyckan, men ibland så går bara allting rätt, och igår var en sådan dag. Till och med i affärerna skötte de sig, mina tre små vildar, jag är imponerad. Såna där bra dagar behöver man ibland för att ha att leva på under de mindre bra. Eller hur?!

Men... två nätter med scrapping till klockan två tar på krafterna, så nu är jag jättetrött. Och ändå sitter jag här, klockan tolv på natten. Hrm... men det är iallafall sovmorgon imorgon... om inte killarna bestämmer sig för att ta tillvara på första sommarlovsdagen till max och vakna tidigt vill säga. Jag skulle inte bli förvånad. Och jag får faktiskt skylla mig själv. God Natt!

IDAG ÄR JAG TACKSAM FÖR: Härliga utflykter i sommarvädret som man kan plocka fram ur minnet och njuta av under kalla vintern.

3 kommentarer:

 1. Så underbart det låter! Ljuvliga bilder i badet, tänk såå välsignade ni är! Möjlighet att åka till havet, äta och njuta av livet..........Ha varandra, friska och glada........Tänk vad Gud är god mot er! Han älskar er och har en sådan omsorg om er i alla livets förhållande!
  Jag älskar er också, gissa vem!?

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar dag!!! Låter härligt!
  Jag är oxå mycket trött, har blivit sent nu flera dagar och jag har fortfarande inte kommit ikapp mig sen helgen...
  Men ikväll ska jag gå och lägga mig senast nio.
  Hoppas att dina barn sov länge idag.
  Ja du, jag vill oxå veta vem det är som bestämmer att alla bra program ska ha sommaruppehåll. Vill se Grey's Anatomy ju!!!!
  *Många kramar*

  SvaraRadera
 3. Dessa underbara foton hade jag missat hur man nu kunde göra det.
  Visst är det härligt med sådana här små upplevelser det piggar alltid upp.
  KRAM

  SvaraRadera