Semester på gång...

Jag får väl ta mig i kragen och lägga in en liten uppdatering nu innan jag försvinner på semester. I morgon åker vi till Vrångö i Göteborgs skärgård för en veckas semester. Härligt!! Semestersällskapet är halvvägs hit och jag ska bara lägga sista handen (läs: typ nästan allt kvar klockan 23...) på packningen sen är vi redo att åka imorgon. Jag hoppas verkligen att det blir så avkopplande och härligt som jag tänkt mig att det ska bli. Barnen är iallafall uppspelta till max. Åka båt, bo på en ö och bada och fiska krabbor i en hel vecka. Kan ju inte bli bättre tycker dom!!

Handstatus: Gips av, stygn borta. Blåmärken, blodsutgjutelser, tejpar, mer tejp, stelhet och ömhet kvar. Men det blir så saaaakteliga lite bättre för varje dag. Men jag är ju så otååålig. Det är inte så bra i ett sånt här läge märker jag. Det är ju lätt att få för sig att det alltid ska kännas så här som det gör just nu, bara för att det inte bättrar sig tillräckligt fort ;-) Fast å andra sidan så får jag inte diska på hela semestern och det gör ju inget ;-) . Tråkigare är det att jag inte heller får bada. Jag får väl nöja mig med "fotbad", men i denna värmen hade man gärna doppat hela kroppen nån gång i mellanåt.

Annars har veckan avlöpt lugnt. Vi har varit vid havet en dag, i Göteborg en dag och resterande tid har barnen mest legat i sin pool och plaskat och jag har torkat dem lite då och då när de kommit upp för att äta eller gå på toa.

Mjnää, nu ska jag gå och packa ner min kamera i semesterväskan så jag inte glömmer den. Det vore katastrofernas katastrof. Sen får jag väl fortsätta, ehh, hrm...börja med packningen innan natten är över kanske. Hå hå ja ja, here we go!! Mot nya äventyr!

3 kommentarer:

 1. Jag hoppas att ni får en underbar vecka med sol, och krabbfiske.
  Jag sitter här kl 03.30 och kan inte sova men har vikt massor av tvätt och stoppat i en maskin så här latas inte :o)
  Skönt att handen blir bättre och bättre!
  Semesterkramar

  SvaraRadera
 2. Önskar er en underbar semester!!!
  Själva ska vi ha kalas i dagarna två. Filip fyller 4 år idag:) Idag kommer släkten och imorgon blir det barnkalas.
  *Kramar om*

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du får en underbar vecka med mycket sol, du får väll ducha dig med en vattenflaska.Ta nu mycket foton så att du har att scrappa med på hösten o vintern.
  KRAM

  SvaraRadera