Tre små pojkarIdag blir det tema tre små gris... nej förlåt tre små pojkar ska det ju förstås vara ;-) Jag måste säga att på de här fotona ser de ju ovanligt välartade och trevliga ut. Man kan ju nästan tro att vi har lyckats med vår uppfostran ;-). Men annat var det i morse minsann. Då såg man inte röken av några såhär glada miner.

I går kväll innan kusinerna åkte hem nästan BAAD Noah på sina bara knän och undrade om inte Carl-Philip skulle åka hem snart. Vi trodde knappt våra öron, men tänkte att det väl var för att de ju hade umgåtts INTENSIVT i en hel vecka och så var Noah inte helt frisk. Så när kusinerna gett sig av förväntade jag mig en lugn och trivsam dag idag när barnen bara skulle tycka att det var skönt att vara hemma, själva, med alla leksaker i fred.

ICKE!!! ICKE!!! ICKE!!!
Morgonen började med gap å skrik å slagsmål. Nyp å gnälls å tjat om xbox spel. Hur ickelugnt och otrivsamt som helst. Och sådär fortsatte det mest hela dagen. Ända tills vi kom iväg till sjön för att bada. Då bättrade det sig en aning. Undrar om de var totalt uttröttade efter semestern eller understimulerade nu när de inte har sin fantastiska "nanny" Ann-Sofi här längre.

Den kvinnan är varje barns dröm, och varje mammas... Hon är så påhittig, kreativ och pedagogisk så det nästan sprutar ur öronen på henne. Hade jag varit svinrik så hade jag inte tvekat en sekund att betala henne för hennes sällskap varje dag. Men jag är lite tveksam till om hon hade orkat med att vara hemma hos sin svägerka dag ut och dag in. Det kanske skulle bli lite för plågsamt för henne ;-) . Lyckost de barn som får ha henne till fröken i skolan iallafall. Jag önskar nästan att man fick gå om ettan igen...

Men imorgon är det ju en annan dag. Kanske har änglavingarna växt ut under natten på de små pojkarna igen, och kanske på mamman också, så hon orkar vara tålmodig, mild och fridsamt lekfull och pedagogisk ;-) . Då ska vi nog få en riktigt trevlig dag tillsammans! :-)

4 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Hoppas att dagen igår var lite lugnare för dig.

  Underbart väder vi har. Blir så glad av att vakna till solsken varje dag:)

  *Stor KRAM*

  SvaraRadera
 2. GAHHH sådana dagar vill man helst stoppa ner barnen i soptunnan. Dessutom skulle jag med största bestämdhet vilja påstå att deras mamma är minst lika bra som svägerskan(hur fantastisk hon än må vara :o) ) Mina barn är också prinsar när någon annan hittar på upptåg och aktiviteter med dem, det är vardagen de slåss och retas... Men allt det vet du ju redan som världens bästa mamma!
  Kram Zara

  SvaraRadera
 3. Glömde säga att det var ursöta kort ocg vad grymt lika son två och tre är!

  SvaraRadera
 4. OK Evelina, tack för de vackra orden, de värmde! Det var fantastiska veckor hos er, jag njöt varje dag - det vet du!! Ser fram emot en vecka till snart.. Love you SOOOOO much, min vackra och mycket modiga bonussyster.

  SvaraRadera