Tillbaks på "rätt ställe"

Nu är vi hemma igen efter att ha varit en vecka på "Fel ö" som min älskade man så skojsamt påpekar hela tiden. (Fel ö = Wrong island (ö) = Vrångö) Lite långsökt tycker kanske jag men han är så ordvitsig så... så man måste iallafall fnissa lite åt honom.

Jag tycker nog att det var helt rätt ö, för vi har haft en fantastisk vecka med mycket sol och bad, utflykter, grillning, promenader, krabbfiske, fotografering, korsordslösning, bokläsning, fotbollsspelande och annat kul. Till och med en öööösregnsdag lyckades vi klämma in i vårt späckade schema, men den glömdes snabbt bort när solen kom åter.

Det har blivit MYCKET fotograferande. Tillsammans har vi nog lyckats prestera uppåt en sju-åttahundra bilder. Mina små änglar ville dock inte vara vackra tillsammans vilket ni kan se här nedan. Detta var det bästa syskonfotot som de lyckades posera för. Lite skojsigt iallafall :-)Vi har gått och gått och gått, eftersom Vrångö är en bilfri ö. Men oj vad skönt det har varit. Man borde nog köra lite mer bilfritt i vardagen och ta till benen istället. Fast det är ju förstås lite skillnad på avstånd där och här hemma. Kanske hade det blivit lite jobbigt att behöva knalla de åtta kilometrarna som det blir fram och tillbaks ner till Horred, med en skrinda för att handla mat några gånger varje vecka. Vi behåller nog bilen ett tag till iallafall ;-)Käre svågern Josef fick med sig en rejäl skyffel sista dagen på stranden och lyckades prestera detta megabygge tillsammans med alla barnen. Själv har jag satt dit flaggpinnarna i tornen. Det är allt jag kan berömma mig av. Men visst ser de omsorgsfullt utvalda ut?! Vi hittade till en underbar strand där vattnet var alldeles turkost i vissa ljus. Det kändes nästan som om man var vid medelhavet när solen stekte på som bäst.


Men nu har jag den delikata uppgiften framför mig att packa upp all packning, tvätta alla smutsiga kläder och försöka få någon ordning på hemmet. Men efter allt det tråkiga så ska jag belöna mig med en stund vid scrapbordet. Det var länge sedan nu, men nu känner jag att jag behöver lite pyssel för att mjuka upp den stela högerhanden. Det är nog bra arbetsterapi med lite scrapping, det är jag alldeles säker på.

5 kommentarer:

 1. Nice to have you back!
  Det låter som en underbar vecka, själv har jag suttit och kuckilurat på mitt kontor... Men någon ska ju göra det :o)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har precis som Zara tillbringat veckan på kontoret... Dina foton är fina och barn är söta med grimaser i ansiktet. ;)
  OJ vad du har att scrappa nu om du ska ta itu med alla de fotona!

  SvaraRadera
 3. Härliga foton! Det låter som ni har haft en underbar semester!!!
  Vi har också varit bortresta ett par dagar, har seglat.

  *Kramar om*

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem!
  Scrapping är den rätta medicinen för både kropp och själ.
  "Felön" ser ju att att vara en perfekt semesterort för stressade själar.
  Mysigt att bara få vara.
  Villket underbart bygge dom lyckats med.
  Ha en bra dag.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hejsvejs

  Visst är den en Canon EOS350D som jag har köpt. Kunde inte hålla mig längre *ler*. Är helnöjd med den.

  *Kramelikram*

  SvaraRadera