Prins ÄppelblomLayouten jag gjorde på scrapmaratonet i lördags. Prins Äppelblom, det är Aron det, 2½ år gammal. På tagen som sticker fram bakom fotot står historien bakom "Prins Äppelblom" titeln.

När Arons faster Ann-Sofi på den tiden bodde granne med oss hade hon en fin guldpapperskrona inne hos sig. Det var såklart jättespännande att få ha krona på sig och när Aron blev krönt så fick han namnet Prins Äppelblom. En underbart gullig liten prins som plockade pärlhyacinter till sin totalcharmade mamma och smälte hennes hjärta.

Lite senare försökte den rare lille prinsen äta upp pärlhyacinterna vilket naturligtvis gjorde mamman helt förfärad. Hon utbrister "Du får ABSOLUT inte äta pärlhyacinter, det är giftigt, man kan DÖ om man äter dom, hör du det?" Varvid den lilla teaterapan stannar upp mitt i en rörelse, stelnar till som en pinne och faller baklänges, raklång ner på gräsmattan samtidigt som han säger..."Nu är jag döööd!"

Hrm...mamman kanske överdrev en aaaning, men prinsen tog det iallafall på största allvar, eller inte... Söt var han iallafall, som alltid. Min älsklingsprins.

IDAG ÄR JAG TACKSAM FÖR: Att jag känner mig lite mer energisk och inspirerad än förra veckan. Förhoppningsvis är jag inspirerad nog att göra ett storröj här hemma, men det återstår att se ;-) .

5 kommentarer:

 1. Underbar!!! Jag har ju sett den live och det är sååå fin!!!!

  Önskar dig en härlig dag och tack snälla igen för presenten!!

  *Kramar om*

  SvaraRadera
 2. Underbar sida du scrappat!
  Omlottklänningen på Me&I är så fin så jag förstår att du slog till!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Denna Lo är så underbar och den lille prinsen är bedårande söt.

  Rosorna jag köpte var Nina Weibull tycker att dom är så fina, klängrosorna tror jag heter Flamenco dom var stora kraftiga och röda.

  Ha en bra dag vännen.
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Detta ljuvliga barn!
  Så söt i sin krona!
  Usch, vad tiden går fort!
  Krama prinsen från hans farmor!

  SvaraRadera
 5. Hrm.. oj vad tiden går! Jag glömmer aldrig den dagen! Jag tror att jag var mer spänd och lycklig and Aron när vi stod utanför dörren, ringde på och väntade på att mamma Evelina skulle öppna... Du är bara SÅ duktig! Ditt största fan, Ann-Sofi

  SvaraRadera