Off we go

Nu ska det packas...packas...och packas. Sen är det liftoff och vi lämnar moderskeppet för en helg hos familjen i "Långtbortistan", där vi ska fira min oerhört talangfulla, flitiga, vackra, underbara (superlativen räcker inte till) svägerska som nyss tagit sin Mastersexamen!

När jag kommer hem igen så får ni se alla snygga kort och annat som jag pysslat till dom ;-)
Hav tålamod... ;-)

6 kommentarer:

 1. Well, come to me honey! Vi längtar efter er, mitt i allt städ och bak inför söndagens händelser.. Kom på att din blog är som Bridget Jones dagbok, fast när hon e gift, typ Bridget Darcy's dagbok!Hon har bytt ut hur mycket hon väger, dricker och röker mot vad hon är tacksam för.. usch vilken dålig liknelse! Den räckte inte hela vägen ha, ha!!

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får en mysig helg hos superlativ svägerskan!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas att ni får en underbar helg.
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni har haft en härlig helg hos era släktingar.
  Ser fram emot kort och annat:)
  *Kramar om*

  SvaraRadera
 5. Hej Evelina, jag har en bekännelse! Det är dags att träda fram från skuggorna. :D Jag känner inte dig men jag har börjat "tjyvläsa" på din blogg. Om det är till nån tröst eller hjälp så är det hela Karins fel - vi är kollegor. Jag känner Ann-Sofi också så egentligen är nog du och jag vänner också fast vi inte träffats än... eeehh typ. Superkort om mig: Jag har ingen rolig blogg att hänvisa till men jag har ett ganska roligt liv ändå. Är gift, har två världsfina barn (5 & 7 år), jobbar halvtid... fullt upp å så. Du skriver så rolig, underhållande och varmt och så mycket känns igen för egen del! Både med skjutsar och vardagsromantik (och total avsaknad av sådan). Så, om du inte misstycker så fortsätter jag att titta in då och då. Kram, Ylva Thatal

  SvaraRadera
 6. Hi Ylva from Tracy. I miss you dear I hope your life is good and that you think of me now and then

  SvaraRadera