Lortgrisar är vi...(allihopa?)

Allright...så var då lortgrissäsongen 2006 officiellt inledd. Igår fick vi göra totalrenovering på minstingen två gånger, då han var alldeles svartgrå på typ hela kroppen. Det är tur dom har roligt iallafall, när dom bökar runt i sandlådan, hjälper mamma att gräva i grönsakslandet och slirar runt på gräsmattan som värsta yrhönorna. Och lortiga blir dom, fort, och effektivt!

Inte fullt lika roligt var det när de två största slirade runt i morfars nysådda gräsmatta igår, iallafall inte för mamman och pappan som fick skämmas ögonen ur sig. Men smutsiga blev dom iallafall, om det nu var det de försökte uppnå med tilltaget. För egen del fattar jag inte alls vad de tänkte på!?!? Men de är ju pojkar, så som mamma och kvinna så förstår jag mig inte alltid på de vindlande tankegångarna i deras pojkhjärnor. Det är nog en alldeles särskild sort... pojkhjärnor, och instruktionsboken till dem är inte helt lättydd. Den är som skriven på ett annat språk, som man först måste lära sig att tyda... Ja, ni fattar problematiken.

Snabbt har jag också insett att det nog är läge att med hast införskaffa ett stort antal extra byxor och shorts. Arons enda par jeansshorts (de enda som är lagom från förra året) förslår inte långt. Efter cirka en halv minut utomhus så var de ju rejält lortiga. Och få se nu...en halv minut gånger...hur många halva minutrar blir det om dagen...i veckan...i månaden...på en sommar...? Det var alldeles för invecklat att räkna ut. Många shorts blir det iallafall. Jag får nog ta och inventera G-kås lager eller nåt. Om man köper en sisådär sju, åttahundra par borde man väl kunna få en rejäl rabatt, eller vad tror ni? Lite schyssta får de väl vara...

Sist vill jag bara meddela att jag börjat lägga upp mina kort och layouter i sidobaren (sidebar, visst heter det väl så?!) Den uppmärksamme har kanske redan märkt det. Är inte färdig än, men det kommer mera...den som väntar på något gott vet ni... (får för det mesta vänta evigheters länge ;-)

IDAG ÄR JAG TACKSAM FÖR: Att min starke man skyfflat bort all kirskål runt grönsakslandet (slitjobb!!) så vi kan så lite gräs där istället.

4 kommentarer:

 1. Smutsiga barn är friska barn!
  Tycker nog att du kan få rabatt om du skall handla alla dessa shorts.
  Ha en underbar dag i det fina vädret.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Lortgrisar stämmer så bra, men visst är det härligt nu när de äntligen kan springa barfota ute:)
  Nu får man ha smutsiga fötter hela sommaren för det är nästan lönlöst att få rent dem.
  Önskar dig en härlig dag!
  *Kramar om*

  SvaraRadera
 3. ser bra ut, visst är det kul med webb :-)

  /T

  SvaraRadera
 4. Ja här åkte lortgrisarna i badet i lördags efter att letat gråsuggor och annat!
  Kram

  SvaraRadera