I´m back..

...med västa påsen med scrapgrejer från USA. Sånt som jag beställt och sånt som jag fick i present av min kära familj som varit där. I´m in heaven!!
Här ska ni få se...Ni ser väl förstås inte hälften för allt ligger ju ovanpå vartannat, men en liten glimt av min lycka kan ni kanske känna ;-) Går här och plockar lite bland sakerna. Lyfter och kikar lite här och lite där och vill inte lägga undan dem. Måste bara titta lite mer på dem först :-)

Annars har det minsann varit en händelserik helg. I fredags packade jag halva dagen och åkte bil halva. I lördags lyckades jag backa på en bil (hejjja meejj!!!) Vi har inte riktigt varit kompisar på sistone V70:n och jag. Först knöcklade jag till en plåtfälg lite, sedan bytte vi till sommardäck och då repade jag aluminiumfälgen nästan med en gång och nu satte jag alltså in nådastöten. Nej, usch jag ska inte skoja om det. Det var HEMSKT! Jag borde kanske inte köra bil, fast det har gått bra i 15 år innan så jag fattar inte riktigt vad som hänt just nu.

Iallafall...sedan i söndags var det examensfest och igår grejade vi hemma hos Martins syster och man nästan hela dagen och sedan åkte vi bil halva natten hem ;-) Oh, and I forgot, Elia hoppade studsmatta och skadade benet också, så att han haltade och hade ont. Vi böjde och klämde och det verkade inte kännas så vi beslöt att avvakta tills idag. Men när han inte ville gå över huvud taget i morse kände vi att vi var tvungna att ringa vårdcentralen. Så det gjorde vi, och dit åkte vi och sedan har jag och Elia varit i Varberg och röntgat hans lilla ben också. Ett heldagsprojekt!!

Som väl var så var det inga skelettskador. Han haltar fortfarande men går nu iallafall så det var väl någon stukning i fot eller knä. Vi funderade på att köpa en studsmatta själva men nu veeeet jag inte riktigt... Det hjälper tydligen inte med varken skyddsnät eller att de inte får hoppa för många på en gång. Det gick bra att skada sig ändå.

Hopps, nej nu börjar Grey´s anatomy. Måste rusa...(zoooom...)

8 kommentarer:

 1. Tittar in här i reklampausen, jag tittar oxå på Grey's Anatomy:)
  Vad skönt att det inte var något benbrott på Elia.

  Vilket paket, förstår att du är i 7:e himlen :)
  Oj nu börjar programmet igen.
  *Kramar om*

  SvaraRadera
 2. Såå mysigt att ni va här i helgen, saknar er redan massa det gick så fort..ja hade inte hört det där om Elia! stackars lille gubben hoppas att det går över iaf. inte så länge tills ja kommer nu! massa love från christine

  SvaraRadera
 3. Såååå skönt att det inte var någon skada på lillpöjken!!
  Tack för att ni kom, det lilla jag hann få njuta av er!!! Tänk på mitt förslag Evelina! Det är mer än ett bra förslag!
  Vad härligt att du njuter av presenterna!
  Kom snabbt tillbaka, längtar ssåå mycket redan!
  Kramar från farmor

  SvaraRadera
 4. Snart lördag!!!
  Längtar:)
  *Kramelikram*

  SvaraRadera
 5. Wow, vad mycket härliga scrapsaker!
  Det lät som en mycket hektisk helg, men det blir ju så om hela familjen ska med.
  Skönt att det inte var något allvarligt med foten!
  Kram...
  Glömde att säga att det är nice to have you back!

  SvaraRadera
 6. OMG... Jag vill också ha så mycket fint *bra lite grön nu*

  SvaraRadera
 7. Åh vilket härlig paket, förstår att du gå där och plockar!! *avundsjuk* ;)

  kramar.

  SvaraRadera
 8. Hallå eller!! Vadå för mer än ett bra förslag som inte jag fått veta ?? Nyfiken i en strut som tittar ut. Jag saknar er nog mest iaf. Love u /Malin

  SvaraRadera