Mors dag

Grattis alla mammor därute på er egen dag!! Hoppas ni haft det bra.

Själv har jag intagit en trerätters middag hemma hos min mamma, tillagad av min syster. SUPERGOTT!!! Och så har jag fått fyra fina teckningar av mina pojkar med fotbollar, Robin Hood och bilar på.

Men min stora mors dag får jag nog säga var igår då jag var "ledig" hela dagen och fick åka på scrapmaraton och bara sitta och pyssla och myssla hela dagen och kvällen. SÅ trevligt och avkopplande. Då gjorde jag bl.a detta kortet till min älskade mamma.En layout gjorde jag också, som faktiskt blev färdig (believe it or not!) Men jag har inte hunnit fota den än idag och nu är det så dåligt ljus, så det får vänta tills imorgon. Nu ska jag ta på mig pyjamas, sätta mig under en filt i skönaste fåtöljen och läsa senaste numret av Creating Keepsakes, och bara njuta av de sista timmarna på Mors dag. Disken får faktiskt vänta tills imorgon. Den står säkert kvar...tyvärr... ;-)

IDAG ÄR JAG TACKSAM FÖR: Att jag har världens underbaraste och fantastiskaste mamma, alla kateorier. Älskar dig mamma!! OCH att min man också har världens mest underbara och fantastiska mamma. Vilket betyder att jag har världens mest underbara svärmor!! Love you too!! Jag känner mig verkligen välsignad!!

2 kommentarer:

 1. TACK EVELINA!
  Vad snäll du är som tänker på mig också!!!
  Jag har ju en underbar och på alla sätt härlig svärdotter, i dig också!!!
  Önskar er alla 5 en riktigt välsignad vecka!
  Mycket kärlek från Kärmor,Mamma,Farmor.

  SvaraRadera
 2. Vilket underbart kort du gjort till din mamma.
  Visst är det härligt med lite andrum ibland.
  Kramiz

  SvaraRadera