Fredag igen

...och det regnar och blåser, regnar och blåser och blåser lite till. Vi har ju verkligen bosatt oss på en av de blåsigaste platserna i världen också (det är jag nästan säker på) så vi får väl lite skylla oss själva. Men ibland vore det faktist skönt med lite lä, eller oblåsigt väder.

Jag skulle varit ute och planterat min nyinköpta honungsros, men burr... jag har inte den minsta lust att ge mig ut i den här istidskylan. Får väl städa istället, för det behövs verkligen. Men faktiskt är det rätt så kallt inomhus också. Tror ni det räcker som ursäkt för att slippa? Nej, jag trodde väl det. Det är väl bara att tända en brasa och kavla upp ärmarna.

OK, jag gör väl det då, men det känns seeegt....
(Och nu biter jag ihop, lyfter ändan från stolen, drar mig bort från datorn.... så duktig jag är nu... vilken karaktärsfast kvinna...(hrrmmm).... Hoppas jag inte hittar något annat distraherande på vägen till dammsugaren bara.... oj där låg sista numret av Papercrafts....) ;-)

IDAG ÄR JAG TACKSAM FÖR: Att jag har ett stadigt hus, en varm säng och en braskamin att ta min tillflykt till när det är storm och minusgrader (bara en lätt överdrift...) ute.

4 kommentarer:

 1. Stackare som har haft regn. Här har vi haft mestadels soligt, fast det har blåsit mycket.
  Fick du städat? Jag får väl skryta med att jag har dammat och damsugit hela huset;)
  Syns imorgon
  *Kramar om*

  SvaraRadera
 2. Ja visst blåser det, vi bor högt och ibland undrar man om man ska blåsa bort!
  Ha det så mysigt idag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för igår och tack för alla goa skratt.

  HA EN UNDERBAR MORSDAG.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Tack snälla goa Evelina för igår och tack för de underbara stenarna!! Martin blev lika överförtjust som jag.

  *Massor av kramar*

  SvaraRadera