Min favoritljuslykta

This is my favorite! Hittade den på Mio till halva priset i höstas och blev såå glad. Hade spanat på den ett tag men tyckte den var för dyr. Men till halva priset måste man ju slå till :-)
Nu har den hedersplatsen på soffbordet (kistan) och tillsammans med några vita nejlikor och lite mjuken blev det alldeles lagom vintermysigt.

Vill förresten slå ett slag för nejlikan som blomma. Helst då vita såhär i vintertid måste jag få tycka, men det finns ju jättemånga andra sympatiska färger också. Bland annat rosa/lime spräckliga och andra trevliga. De står sig i princip HUR LÄNGE SOM HELST! och blir väldigt trevliga uppblandade med lite grönt. Förslagsvis barrväxter som ger lite vinterkänsla. Gran, en eller något annat barrliknande som du kanske har i trädgården. Snyggt, billigt och vintrigt!


8 kommentarer:

 1. Hej, kikar in snabbt är på jobbet.. mysigt mysigt.
  Kram anna

  SvaraRadera
 2. Lyktan var verkligen snygg. Lite annorlunda!

  SvaraRadera
 3. Åh vad det ser myspysigt ut! Gran har jag ju en inne, kanske ska klippa lite delar av den nu då till nejlikor? ;)

  SvaraRadera
 4. Så snyggt, Evelina! Jag har vita tulpaner på mitt bord nu. Tulpanberoende är en av mina laster... Fast jag har också återupptäckt nejlikan. Det finns en del som nästan är pionliknande. Dem gillar jag!

  SvaraRadera
 5. Jepp!! Jag har alltid gillat nejlikan, fast man kanske ser den annorlunda som florist?! Vad vet jag ;) Väldigt bra att ha i brudbukett iaf!!

  Förstår att du slog till på lyktan =O Ursnygg!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Den va himla tjusig du. Jättefin blogg.
  Ha de gott

  SvaraRadera
 7. Förstår att du gillar den, den är underbar.
  Tack snälla för grattishälsningen i min blogg samt för den UNDERBARA mms hälsningen till mobilen.
  Kramar om

  SvaraRadera