GRÅTT

Men varför är det så GRÅTT ute hela tiden? Jag blir snart galen på detta gråväder! Jag hade tänkt fota lite i mitt kök idag men det verkar ju aldrig bli ljust så vi får väl se hur det går med det. Det är så tråkigt med blixtbilder, särskilt när man inte har någon extern blixt. Eller jo, det har jag, men jag gav den till lillasyster någon gång och den ligger nog och skrotar hemma hos mamma... kanske ska sno tillbax den igen. Undrar om den funkar fortfarande? (Det där sista var väl otroligt onödigt och ointressant svammel egentligen...)

Idag funderar jag på:
 • När jag ska orka slänga in första maskinen tvätt? Det är ett berg i tvättstugan!
 • Om jag ska åka på loppis i morgon eller inte?!
 • Var jag ska kunna få tag i det där Greengate tyget som jag vill ha, men som kostar 200 kr i frakt att beställa från Danmark? (Usch va surt...)
 • Om man inte kunde fixa någon anordning så posten kom rakt in i huset istället för ner i postlådan? Så man slapp gå ut i regnet och halvstormen.
 • Hur det kommer sig att vissa människor verkar ha så fruktansvärt mycket energi? (läs Anna-My lovely things) Jag träffar ju henne oftast flera gånger i veckan. Konstigt att det aldrig gnuggar av sig?
 • Eller om det är jag som bara är ovanligt oföretagsam kanske?
 • Hur jag ska tillreda den deliciösa falukorven vi ska ha till lunch?
 • När grabbsen kommer att komma ihåg att jag lovat dem att vi ska baka chokladmuffins idag?
 • Om jag inte skulle ta och gaska upp mig lite?

Jo, jag tror jag tar och gör det sistnämnda och skuttar med lätta steg till tvättstugan och lägger in en maskin tvätt. Sen kanske solen tittar fram :-) Inte troligt men ändå... den kanske tittar fram i mitt sinne iallafall :-)
Ha en härlig fredag alla...

6 kommentarer:

 1. Javisst är det tråkigt med allt detta gråa. När det inte är riktigt ljust på hela dagen. Jag förstår inte varför vi inte kan få sol någon gång. Hoppas att tvätthögen minskar lite idag.
  Skickar dig några solkramar i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Håller med dig, man blir tokig av allt detta gråa och denna blåst.
  Ha en bra dag. KRAM

  SvaraRadera
 3. Du är ju är la underbar, oh ja så underbar.....
  Kära vän du är så rolig så jag nästan skrattar på mig! Fniss , fniss!
  Ja, det här med energi. Ja, vet inte. Men den bara finns här. Jag gör mycket i mitt liv på beslut. Som det här med träningen..Har bara bestämt mig så fullbordar jag det. att röra sig ..skapar energi. Men nu är jag trött. Ska ta och vila en stund...Kram

  SvaraRadera
 4. Grått, grått, grått... Men lite sol dök upp här och jag kastade mig ut med Laban på en liten promenad. Tvätt har jag också i mängder... Men nu tänker jag pyssla lite, så det så! Ha en mysig helg!!!

  SvaraRadera
 5. Glömde ju berätta att när jag var hos Troels så sa jag att jag skullle skaffa mig en scanner.han sa att han har 2 så jag kunde få den ena.
  Häftigt va!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Hoppas det redde ut sig med tvättberget, har själv ett jag borde ta hand om här hemma *vissla* fast kanske inte precis_just_nu. Dumt att sätta igång tvättmaskinen när sonen somnat för natten (rummen ligger vägg i vägg..). Jag surfade runt lite och hamnade till slut hos din blogg!
  Hoppas du får en trevig helg!

  SvaraRadera