Cyber-crop

*Fniss*... för alla som inte scrappar och är insatta i scrap-vokabuläret så förstår jag om överskriften låter som något rymdmumbojumbo. Men det är egentligen inte så konstigt som det låter. Cyber-crop innebär att att man någonstans på nätet lägger upp tävlingar och utmaningar som man som scrappare kan delta i och sitta hemma på sin kammare och utföra. Som en scrapträff, fast över internet. Krångligare grejer än så var det inte som gömde sig bakom det mystiska ordet. :-)

Igår var det cyber crop på Allt om scraps forum och jag hann med hela EN utmaning!!! Fast man behöver inte ladda upp sina bidrag förrän till nästa helg så förhoppningsvis kanske jag hinner med något mer under veckan. Detta är en scraplift (man inspireras av en layout som någon annan har gjort) av en layout gjord av en tjej på Twopeas som heter Kimberly-g.


Här är Noah som kattkonstapel. Vi var på Pelle Svanslös hus i Uppsala i somras och där kunde man klä ut sig till både det ena och det andra. Noah blev en riktigt snygg och respektingivande Tusse Batong, tycker ni inte?!
Craft cardstock, spillpapper, thickers från American crafts, magnetbokstavsstämplar, clearstamps från October Afternoon, knappar från Autumn leaves.

10 kommentarer:

 1. Super snygg bild på söte Noah!!
  Det var ett trevligt besök vi gjorde, hos Pelle Svanslös.
  Puss på dig Noah!
  Farmor

  SvaraRadera
 2. Hallå!
  Klart att du kan länka till mig, jag blir så glad! Hörde talas om dg, och att du köpt ett liknande skåp. De är ju sååå bra! Slukar en massa och så otroligt vackra när de målas om! Men vad duktig du är som slipar ditt! ...Jag fuskade... ;-) Det kan bli så när man är ivrig på att få det färdigt., men du är betydligt klokare i det du gör.Resultatet lär ju bli både bättre och hållbarare!
  Ha det gott, och lycka till! Kollar in igen och kanske får man se skåpet före och efter sen?
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. du vad ska du använda för någon färg. Vi köpte jotuns färg .svindyr och torkade för fort. Men ser bättre ut nu när det har torkat mer. Jag har ju svårt för lackfärg pg a min astma.
  kram anna

  SvaraRadera
 4. Åh, vilken fin lo!Låter kul med Pelle Svanslös hus, är det ett museum?

  Önskar att jag oxå hade hunnit scrappa lite men det får bli en annan gång!

  Ha en bra vecka!

  Kramisar

  SvaraRadera
 5. Vilket fint kort!
  Skulle också vilja lära mig att scrappa, verkar jätte roligt.

  Ha det bra/ Wilmas vind

  SvaraRadera
 6. Underbar LO du gjort!
  Tack för besöket i fredags, det var verkligen kul attt ses!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jättefint verkligen!

  Hmm...blir lite sugen att börja scrappa lite av allt jag samlat på mig :) Har inhandlat papper, bokstäver, album så det är väl bara att sätta igång? Hi hi.

  Gillar din fina blogg!

  Kram kram /Jes

  SvaraRadera
 8. Snygg LO! Älskar knappar!:-)
  Texten var jättecool, är det stämplat?
  :-)

  SvaraRadera
 9. Tillbaka i etern med ett fett grafikkort som ska tåla mina bilder. Nu surfar jag runt och drägglar hos alla som skapat en massa läckerheter i sina bloggar. Så nu tittar jag in hos dig med en stor kopp kaffe och ska skaffa mig inspiration.

  Ursnygg LO.

  Ha en skön dag

  SvaraRadera