Fredagsbabbel

Alltså!!! Om jag bara kunde hålla ordning på mina grejer - till exempel kortläsaren - så skulle jag raskt kunna lägga ut massa scrap och pyssel här som jag gjort till formex. Meeeeen... nu kunde jag ju som ni kanske gissat inte riktigt hålla ordning på kortläsaren denna veckan så det blir inget med det idag tyvärr. (Såja, såja.. gråt inte så förtvivlat ;-) 

Istället kan jag berätta att jag nästan snyftar lite också för att jag idag har läst ut min braiga bok (som ni kan kika på här längre ner i högerkanten.) Tillsammans är man mindre ensam, skriven av Anna Gavalda. Suck... det är en stor sorg att den är slut, såååå bra var den. Så bra! 

Men samtidigt måste jag också le lite fån-lyckligt för i kväll ska vi äta KRÄFTOR!! Goda goda havskräftor!! och det har jag inte gjort på riktigt länge så det ska bli fantastiskt gott!!! (och dyrt... men det får väl svi´ över som man säger här...)

Jaa, något mer intressant hade jag väl inte att förtälja direkt. Inte för att det ovanstående kanske var direkt inressant det heller, men något att läsa var det ju iallafall. Nu ska jag duscha så inte mina kräftvänner blir ivägskrämda av min icke-goda odör efter den varma dagen. Tjingeling!!

(Men fy vilket babbeltjabbel ser jag nu när jag läst igenom allt. Ni får ursäkta att jag bara är lite för mycket idag. Sorry!)

3 kommentarer:

 1. Du ska ha det så himla bra på kräftkalaset. Ät några för mig med. Ha en fortsatt bra helg.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Hejsan

  Hoppas kräfskivan var bra, här är det helt okej jag har en lite bloggrunda nu ikväll! Ha det så gott så ses och hörs vi.

  Det är alltid så trivsamt att titta in här!
  *Magnetismen kanske skridit sej hit*

  SvaraRadera
 3. Åh, den boken har jag funderat på att läsa, kanske skulle ta tag i det då...

  :-)

  SvaraRadera