Nattlig mystik

Det händer underliga grejer hos oss på nätterna. Underliga nattliga vandringar äger rum som är helt utanför min kontroll. Faktiskt så börjar jag undra om jag, eller min säng, har blivit magnetiserade som Jack Black i filmen Be kind rewind. (Vilket för övrigt är en mycket rolig film som jag dessvärre inte tror finns på dvd i Sverige än... men kolla in den när ni får möjlighet.) Och är det inte magnetism vi talar om så vet jag då inte...

Igår såg jag klart och tydligt hur barnen somnade sött och lugnt (nåja...) i sina sängar vid niotiden. Snark, snark och allt var frid och fröjd trodde jag. Observera TRODDE jag! för när jag klockan halv ett kommer upp för att lägga mig själv, vad ser jag då? Jo inte en, inte två, utan TRE små grisar som ligger och sover - inte i sina sängar utan i min och M´s säng. När drogs de dit liksom?

Nåväl, jag orkade inte med något kånkande och bärande utan gick och lade mig i gästsängen istället och där sov jag gott tills klockan fyra då inte en utan TVÅ små grisar helt plötsligt låg och knödde med mig. WHAT? Det måste ju bara vara något magnetiskt, eller? Det var bara att knalla iväg igen. Denna gången till min egen säng för nu låg där ju bara en svettig son vilket betydde ganska gott om plats för den trötta mamman. Där fick jag iallafall sova klart (jo jo, klart...) tills halv sju då klockan ringde. 

ÖRK! Jag gillar INTE sådana här nätter. Kan ingen slå mig med en stekpanna eller något så jag blir avmagnetiserad. ELLER säga till maken att han slutar hänvisa sönerna till min säng när de vill krypa ner i hans (vilket inatt var lika med A´s säng, för inte heller maken fick ju plats i dubbelsängen.) ;-) En smart kille den där... vilken jag för övrigt varit gift med i 14 år idag. Hur snabbt som helst har dessa lyckliga år gått, och jag hoppas att de blir lika många och många fler därtill. Love you honey! fastän du skickar de nattvandrande barnen vidare till mig... :-)

11 kommentarer:

 1. Stort grattis på bröllopsdagen!!!
  Ja du, det där med nattvandrare, det har vi hemma hos oss oxå. Förstår de inte hur skönt det är att sova i sina egna sängar?
  Kramelikram

  SvaraRadera
 2. Bröllopsdagsgrattisar till er båda två från tärnan (eller vad det nu heter igen:)

  SvaraRadera
 3. Haha, de är ju för roliga..! Kan jag ju säga som inte behöver ha dom i min säng. Vi har nu sovit två nätter PÅ VÅR ÖVERVÅNING!!! Hör å häpna, och ALLA FYRA har sovit gott hela långa natten... Tror knappt det är sant själv! Lovely!
  Gratttis grattis till de fjorton oxå!
  *kram å PPP*

  SvaraRadera
 4. men grattis på bröllopsdagen :D ! och förlåt, men jag kan liksom inte låta bli att fnissa lite åt din magnetiska kraft.

  kram kram,

  SvaraRadera
 5. Grattis på er bröllopsdag. Kommer ihåg det där när barnen var små. Dom kom tassandes en efter en. Nu är det bara gubben, jag och vovven som slåss om platsen.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 6. Hahaha! Ja, tänk vilka mystiska saker som händer med en då man blir mamma. Stort grattis till den fina dagen (vi passar ju på att fira lite sådär parallellt varje år :-). Kram!

  SvaraRadera
 7. Grattis på bröllopsdagen! Hur tänker ni fira?
  Jag minns de där nätterna när barnen var små, mina har vuxit upp till tonåringar och det är sällan sånt inträffar... men visst trängs vi i sängen i en stor hög vid tv:n emallanåt och du kan ju gissa om jag trivs då;) Man saknar dem när de inte kommer...
  Ha det gott!
  Erika

  SvaraRadera
 8. Såg att du redan har fått den award jag vill de dig, du får en till helt enkelt:)
  Kramar

  SvaraRadera
 9. Jo men när du kommit på ett sätt för att avmagnitisera dig för att inte dra till dig nattvandrande små grisar så kan du väll sälja det till mig och jag lovar att jag betalar mycket ;)

  Grattis på bröllopsdagen önskar även jag om än en dag för sent.

  Kram E

  SvaraRadera
 10. Hej
  SKönt med fler som är gravt beroende av pyssel och inredning. Hittade dig via en annan blogg, roligt att kika in och kolla på allt fint
  Ha en fin vecka
  kramar M

  SvaraRadera
 11. Grattis på bröllopsdagen. Jag lovar att när ungarna blir större och inte vill sova hos dig så kommer du att sakna dem. :(
  Kram Bammie

  SvaraRadera