Härliga sommarminnen

Under en vecka i sommar hade vi äran och den stora glädjen att ha lilla kusin Alice hemma hos oss, ja och hennes mamma och pappa också förstås. Det är alltid lika trevligt med besök och just Alice drar fram alldeles särskilda egenskaper hos de tre bröderna bus. Helt plötsligt blir de snuttiga, omhändertagande, rara och helt förtrollade av den lilla tjejkusinen. De tycker hon är SÅÅÅ gullig (och det är hon ju verkligen!) och vill SÅÅÅ gärna ta hand om henne. Man blir alldeles varm i hjärtat. Är det verkligen mina söner som uppträder sådär? De som brukar kivas och rivas mest dagen lång... Tänk om de skulle få en egen lillasyster. Hon skulle väl bli världens mest bortklemade unge! ;-) Nej, det är nog inte värt! :-)

En eftermiddag åkte vi till Åsa och fiskade krabbor. Det var mulet och blåsigt men å vad roligt de hade alla barnen ändå och fina kort blev det. Älskar mitt 55-200 objektiv! :-)

Nu blev det ju bara sex fotosmakprov, för ni orkar väl inte titta på alla 200 bilderna som jag knäppte på denna timma :-D  Ha ha! Nej det får bli något för soffhörnet i gråmulna november när man desperat vill minnas sommarens värme och barfotadagar. Då kanske det till och med behövs fler?!

7 kommentarer:

 1. Vilka fina bilder du tagit. Så härligt att ta kort på barnen ibland det blir så spontana bilder.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Underbara foton!!
  Nu vill jag se New York foton;)
  Kramelikramar

  SvaraRadera
 3. Hej Vännen!!
  puh nu sitter jag här..känner mig härligt nöjd och belåten!!
  nu är det så rent och fint!!

  Tänk vad nöjd jag är..Det ska bli så spännande att se fotografen fota i morgon!!
  Härlig akort från Åsa..
  ha det så bra..
  kram anna

  SvaraRadera
 4. Tack så jätte mycket för den underbara veckan vi fick hos er! Pojkarna var underbara som alltid! Gulliga kort på en gullig unge!

  SvaraRadera
 5. Å vilka härliga bilder! Önskar mig en systemkamera NU!!! Längtar efter dig! *kram*

  SvaraRadera
 6. Vilka härliga bilder! Speciellt den med bryggan... jättefina!

  SvaraRadera
 7. Underbara härliga sommarfoton. Vad kul att dina tre busfrön tog så väl hand om sin kusin. De kan redan hur man uppförsig bland flickor. Hehe.
  Kram Bammie

  SvaraRadera