Back in business - SURE!!!

Blev väl inte så mycket av det där "Back in business" precis. Men nu är jag hemma, hemma igen, som i hemma hos MIG och jag har faktisk varit väldigt produktiv de senaste dagarna. I trädgården. Det var ju förfall och elände när vi kom hem efter två och en halv vecka. Dött, igenvuxet och överblommat i en salig röra så det var bara att ta i med hårdhanskarna, eller kanske snarare trädgårdshandskarna. Efter ett par dagars intensivt arbete är nu plattgången rensad, häcken klippt, grönsakslandet ansat, squashen inplockad, döda sommarblommor (snyft) kasserade, gräsmattan och kanter klippta och trimmade, getingar utrotade (iallafall några) och putsning av överblommade perenner är påbörjad.

Så nu kanske jag kan ta tag i lite fotoredigerande så jag kan lägga upp lite semesterbilder också, bland all kompakt text. Snart snart som jag alltid säger... undrar när snart blir? Kanske efter frukost? Eller i eftermiddag.

Nu har jag iallafall gjort mig hörd så alla vet att jag lever, om än mest ute i trädgården. Förhoppningsvis kommer jag nog tillbaks in också, vad tiden lider. Hav tålamod kära vänner :-)
5 kommentarer:

 1. ahh hejsan Det var ett ag sedan nu, jag har saknat dej under semstertiderna och din hörliga blogg men man hinner och orkar inte med allt som händer på semestern, snart kommer jag höra av mej ang lite råd i trädgården!!! Eller nej jag tänkte nog vänta med att fixa det i vår...

  Har ju en resa att tänka på!!!*ler*

  Kramizar Ann-Marie

  SvaraRadera
 2. Ja, vi är så tålmodiga så - oroa dig inte för det! Vi sitter här och väntar i vår tålmodighet..! Nä, ta det lugnt, det kommer ju en hel mörk, fuktig, kall vinter att redigera bilder på. Det är NU man ska vara ute i trädgården ju! Och ha kräftskiva å sånt! På fredag kanske?! Kramis :-)

  SvaraRadera
 3. så skottkärran och du kom ut då ;) ? har förstås tyckt att det varit lite tomt här och så är jag så nyfiken så på semesterbilderna, men samtidigt... det är väl i trädgården som man ska vara så här års?

  kram kram,

  SvaraRadera
 4. Skönt att höra att du lever*ler*

  Hoppas att du haft en underbar sommmar!
  Ser framemot att få se lite bilder!
  kramisar

  SvaraRadera
 5. Oh, jag vet precis hur trädgården kan se ut efter en tids frånvaro... Det är hårt slit att ta hand om förödelsen, men samtidigt lite kul tycker jag, för man ser ju verkligen resultat när man börjar rensa...

  Ha det gott!

  Kram Tette

  SvaraRadera