Under körsbärsträdet

Jag satte mig på marken under vårt körsbärsträd. Solen strilade ner på mina bara ben, jag böjde nacken bakåt och tittade upp. Undrar om det är såhär det känns att bo i ett moln?

15 kommentarer:

 1. kanske har du kommit på andra tankar när det gäller trädets vara eller inte ? ;)

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka ljuvliga foton!Hoppas att du lyckas njuta av pingsthelgen trots din fredagssvacka!
  Kramisar

  SvaraRadera
 3. det skulle nog kunna vara så. vad tänkte astrid lindgren annars på när hon skrev om körsbärsdalen och nangiala ;)? väldigt vackra bilder är det iallafall! och mowgliögonbryn var ju jordens underbaraste och mest passande uttryck :D. visst är det min son och visst är han min lille mowgli (kantigt ansikte, markerade drag, mörka stora ögon, ögonbrynen, spinkig kropp)fast kanske lite mindre kaxig *lol*. tack så mycket för sympatin och cyberkramen nådde faktiskt ända ända fram :). sånt hjälper ;).

  kram kram,

  SvaraRadera
 4. Är det inte en UNDERBAR tid?!! Nu är allt så nytt å fräscht så man blir alldeles inspirerad! (Trots magsjuka barn och öroninflammation...) Så inspirerad att jag till slut hamnat i bloggträsket..! Jag som inte skulle. Men nu är det gjort! Välkommen till Bits and pieces! Å välkommen till Tofta snart - LÄNGTAR efter dig! STOOOOOR kram från Sabina:-)

  SvaraRadera
 5. Helt underbara foton, naturen ärr heltt fantastisk i sin ljusgröna skrud.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ljuvligt att sitta under körsbärsträdet. Den här tiden är fantastisk. Blev så inspirerad av dina bilder att jag var tvungen att gå ut och fotografera våra fruktträd som också står i full blom nu. Vår dotter verkligen stortrivs ute nu, det är ju hennes första sommar som hon kan röra sig fritt själv. Härligt även för mamma! /Dèsirée

  SvaraRadera
 7. Åh så underbara foton!
  Hoppas att du har haft en bra helg i värmen!
  Kramar om

  SvaraRadera
 8. Visst är det härligt när träden blommar...Jag vet inte hur det skulle kännas men den känslan du hade just då kanske inte var helt fel?

  Lycka kallas det

  Ha en go start på eran vecka, kram Pia

  SvaraRadera
 9. Vilka härliga bilder du har tagit!
  / Elin

  SvaraRadera
 10. Nu har våra körsbärsblommor blåst bort... såg ut som om det snöade här! Men visst är det vackert! =) Lasagnen kommer jag nog kika närmare på... hoppas det inte är kött i den...

  SvaraRadera
 11. hej!!

  åh så vackra bilder!!

  kika in till mig så får du se en bit av mitt älskade danmark!!

  kram anna

  SvaraRadera
 12. Mmmm... Jag vet inte om du mår bättre. Om inte så skickar jag en extra kram.

  SvaraRadera
 13. Vilka underbara bilder. Visst är världen helt fantastiskt just nu när allt föds på nytt liksom? Jag kan inte få nog av alla blommande träd.

  Tack för det du skrev hos dig. Precis så är det. Jag hoppas att det blir ett perfekt avslut för både er och oss.

  Kramar.

  SvaraRadera
 14. hej... hur mår du? bara undrar lite sådär i förbifarten.

  kram kram,

  SvaraRadera