Blommor och blader i långa rader

Vid denna tiden på året så tror jag faktiskt att jag har en av världens vackraste arbetsplatser. I alla fall om man är som jag och älskar blommor. Den är dessutom inte bara vacker för ögonen utan för näsan också. Det är ljuvligt att få kliva in i växthuset på morgonen och dra in doften av alla sommarplantorna som växer och frodas i värmen. Och det är en lisa för själen att få plocka och komponera och gräva ner fingrarna i varm jord och plantera. Om jag gillar mitt jobb? Ja, ni gissade nästan det va?! Välkomna på en rundtur hos Franzéns trädgård... (om ni klickar på bilderna blir de större.)

14 kommentarer:

 1. Oj vad min plånbok kommer att bli tom..!! Jag kommer på torsdag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Wow, vilka foton, jag dånar.
  Önskar dig en underbar söndag!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Förstår att du gillar ditt jobb, det skulle jag också ha gjort! :-)

  SvaraRadera
 4. så fina bilder du tagit..underbart ljus..
  ha det så gott..
  kram anna

  SvaraRadera
 5. Åh, du har mitt drömarbete! Inom något år ska jag också ha ett sådant jobb; det är ju en lisa för själen att få omge sig med vackra blommor!
  annika

  SvaraRadera
 6. åh, vad underbart det ser ut! som ett enda stort hav av blommor... och jag undrade faktiskt *lol*, hur det kom sig att du hade hunnit gå upp och jag inte hade hunnit gå och lägga mig ännu. vilken tur att hon kom till rätta! och om någon någonsin får läsa den så kan du få ;). har aldrig ens varit åt ditt håll, men det där med saft och bad lät ju hur härligt och somrigt som helst. undra vad sambon skulle godta som ursäkt för att åka åt det hållet... ;) ?

  kram kram,

  SvaraRadera
 7. Superläckra bilder!! Förstår att du älskar ditt jobb...

  SvaraRadera
 8. Jag skulle också kunna tänka mig att jobba med blommor. Vilka härliga foton du lagt ut här. Nu vill jag ha sommar!!!

  SvaraRadera
 9. Åååå vilka underbara bilder!

  SvaraRadera
 10. Ojojoj... vad mycket fint. Läskigt farligt (och helt underbart) att jobba med sådant...

  SvaraRadera
 11. Vackert!!! Jag önskar jag hade mer tid och ork att pyssla i trädgården, för det är verkligen kul! Ha en härlig helg sötaste Evelina!

  SvaraRadera
 12. Åh, vilka underbara bilder! Vilket underbart jobb!!! Älskar underbara blommorna i trälådorna, vilket vackert arrangemang i all sin enkelhet!

  SvaraRadera
 13. Oj, du måste ha ett underbart arbete, tänk bara att få insupa alla lukterna... Mums!

  Kram kram

  SvaraRadera
 14. Oh, jag älskar de här bilderna! Jag har varit inne flera gånger och bara läskat mig... Jag är rätt avis på ditt jobb, säger jag som sitter inne hela dagarna!
  Hoppas att du har det bra och stort tack för dina snälla ord i Metalimos blogg! Du anar inte hur mycket jag uppskattar vad du skrev.

  SvaraRadera