Det är lite mycket nu...

Högsäsong på jobbet och FULLT med blommor och kunder överallt. Jätteroligt OCH jätteuttröttande :-) Man orkar inte så många knop när man kommer hem precis.
Alla ni som bor i närheten, välkomna till Franzéns trädgård i Torestorp för att titta på (och köpa kanske?!) alla våra sommarblommor. Nu är det tre STORA växthus fulla. Maffigt!!!! Själv har jag lite svårt att bestämma mig för vad jag ska ha i mina krukor och lådor i år, det finns ju SÅ mycket att välja på. Vita hängpelargoner eller vit hängverbena? Diamond frost? Nepeta? Blomstertobak? I vilket fall så blir det INTE Million bells i år. Inte för att de inte är vackra, men för att sniglarna totalt kalåt  flera plantor för mig förra året. Mata sniglar har jag minsann inte lust med. Ska försöka fota lite i växthusen idag så ni kan få se (och bli sugna på att komma och hälsa på :-) )

9 kommentarer:

 1. hallå vännen!!
  ja jag bara måste åka och kiuka i affären..men det får la bli när jag börjat jobba igen och inte har så många projekt igång..fniss fniss!!
  här är det bra men lite små tungt nu när vi provar in j medicin ..det blir nog bra..

  kram anna

  SvaraRadera
 2. Jag ska kanske försöka ta mig en sväng inom dig snart, behöver lite fint att sätta i den ena rabatten där hemma.
  Massa kramar

  SvaraRadera
 3. visste du att din kära syster har fått en blomma döpt efter sig???!!! Såg det idag i ett reklamblad. En rosenperlagon som heter Denise... Har ni några sådana måntro?
  / Miss Piggy

  SvaraRadera
 4. Jag har bestämt vilka färger jag vill ha i år, rött, vitt och blått, men sen vet jag inte riktigt vilka blommor jag ska ha. Det är ingen stor rabatt och jag har ingen direkt större vana av blommor men du får gärna tipsa mej om tåliga blommor (söderläge) som jag kan ha. Hängverbena hur ser den ut???? Maila mej gärna lite tips. Ann-Marie@jozebelle.se

  Kramizar Ann-Marie
  www.jozebelle.se

  SvaraRadera
 5. Ja jag slutade förstå vid pelagonier men det blir nog underbart vackert vad du än väljer!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Har också svårt att bestämma mig, får väll åka till dig så att du får ge mig tips.
  Ha en underbar helg vännen. KRAM

  SvaraRadera
 7. Jag skulle SÅÅ gärna vilja sätta mig i bilen å komma till Torestorp å bara njuta! Å plånboken skulle bli alldeles för tunn! Men nu ska maken iväg på grabbträff med övernattning, så det får väl vänta... Men en vacker - eller inte så vacker - dag dyker jag upp å går loss i växthusen! Väntar otåligt på foton!!
  Kram å PPP

  SvaraRadera
 8. Oh, jag skulle väldigt gärna komma och titta!!! Jag bara anar hur vackert det är!

  SvaraRadera
 9. näe, du är för snäll du :D ! fast akta dig du, det ligger faktiskt en nära på färdig roman i skrivbordslådan och jag har en triologi i huvudet *lol*. problemet är bara att jag känner på mig att om någon läser den så kommer jag inte skriva mer :/. för det var det som blev problemet med bloggen. den liksom stal all min lust att skriva, fota och scrappa på något bakvänt och märkligt vis. det var därför som jag släppte den nu. men som sagt, jag tar aldrig med mig några pysselrelaterade saker till sverige om somrarna och nååågot måste jag ju ta för mig så det kan ju hända att den återuppstår som sommarbloggen eller något. gör den det så hoppas jag ju såklart att du kommer förbi någon gång för det vore ju bra tomt utan dig. och självklart fortsätter jag att hänga här ;). f.ö. skulle jag gärna komma förbi och se hur ni har det där i växthusen :)! synd att det är så långt!

  så TACK för underbart snälla ord och kram såklart!

  SvaraRadera