Det är fredag...

... jag är ledig och måste väl städa... IGEN. Läste ni in ett visst stänk av bitterhet i den där meningen så gjorde ni alldeles rätt. What´s wrong with this day? Näe, egentligen borde den väl vara helt perfekt. Solen stråååålar, det är varmt, jag är ledig... och låg, som typ under golvet. ÖRK! Och det är INTE bara för att jag måste städa, det kan jag väl strunta i, men jag vill helst strunta i allt annat också, för alltid. Hade jag haft en källare hade jag gått ner dit och satt mig i ett hörn. Men det har jag inte, så nu sitter jag i soffan istället. Och låter mina barn titta på ett meningslöst barnprogram för att jag inte orkar bry mig fast än det är kanonväder ute och tv:n borde vara bannlyst. Dååååligt! Dååååligt!
Och nu när jag har slängt ut mitt trista gnäll till allmänheten ber jag om ursäkt till er som känt er förpliktigade att läsa ända hit. Gå ut i solen istället för att läsa mitt dravvel. Jag ska sluta nu så ni får lugn och ro. Imorgon är en annan dag, förhoppningsvis redan i eftermiddag... :-)

5 kommentarer:

 1. Jag känner likadant. Solen gassar, jag är ledig och här ser ut som skrutt. Jag vill inte städa! Jag vill inte sitta i solen heller. Jag vill nästan att det ska regna... Fast jag hoppas jag besinnar mig snart och gör något vettigt. ;)

  SvaraRadera
 2. Skickar massor av styrkekramar till dig!
  Kramar om

  SvaraRadera
 3. älskade vännen!!

  jag blir så lesen och liksom orolig...Jag finns alltid för dig..Det vet du om du vill och orkar avlastsa ditt betryckta hjärta..
  Men kära vän..Vi ber...
  kram anna

  SvaraRadera
 4. precis sådär har jag kännt mig i en vecka nu (därmed absolut inte sagt att det ska vara annat än mycket tillfälligt för dig ;) ). ville bara visa lite sympati liksom. så massor med kramar och hoppas att det känns bättre SNART! och bilderna var ju jättefina! älskar det med stövlarna :)!

  kram kram,

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att du snart mår bra! När det känns som du beskriver borde det finnas ett vitt rum med inkluderad massör och fantastisk musik bara för den som känner sig under isen... Stor kram!

  SvaraRadera