Helgbestyr


Var ju tvungen att ha med en bild för att lätt upp stämningen lite efter förra kräksinlägget. De här söta grejerna fick jag när jag fyllde år och de pryder nu mitt kök och gör en glad när man tittar på dem.

I går hade jag tänkt greja i trädgården, men ACK när vi vaknade så var världen inbäddad i ett vitt täcke - igen. Iväg flög genast alla trädgårdsfixarplaner för det kändes inte särskilt motiverat att kratta pinnar OCH blötsnö. Istället satsade vi på mysfrukost med kokt ägg och smörgåsar med rökt lax/philadelphiaost/salladslök/ruccola. Mmmmm, det spelar av fröjd i mina smaklökar :-) Sedan drog jag och äldste sonen iväg för att byta en blus jag fick på min födelsedag. Jag hade tänkt kolla på lite kläder till mig men som vanligt när det var ett barn med så behövde ju HAN allt möjligt. Det slutade med fotbollsskor, fotbollsstrumpor och nya jeans till sonen och inte så jättemycket till mamman. Men vi hade några mysiga timmar tillsammans. Det är skönt ibland att göra något med bara ETT barn åt gången. Det blir lite lugnare stämning då om man säger så... :-) Kan uuuundra varför????

När vi kom hem igen hade snön smält bort. HURRA!!!! Men det blev inget trädgårdsarbete ändå. Vi lagade middag istället. Hade hittat ett recept på lasagne med trattkantareller i som jag ville prova och det var JÄTTEGOTT! Kommer säkert på receptbloggen vad det lider.

Kvällen avslutades med att vi rensade garderoben och jag sorterade alla strumpor och försökte matcha ihop alla uddastrumpor. Vilket lördagsmys va! Hur KAN man förresten ha så fruktansvärt många uddastrumpor som vi?? Jag förundras verkligen! 
Sen somnade M bredvid några små varma barn och jag somnade i soffan i sällskap med George Clooney och Catherine Zeta Jones. En ganska vanlig avslutning av dagen i detta hemmet ;-), hm hm hm... Men när jag vaknade till så hade filmstjärnorna gått sin väg, var inte det lite fräckt? att bara sticka utan att väcka mig? så då tyckte jag det var lika bra att lägga sig i sängen istället. Det roliga sällskapet var ju liksom borta ;-)

Men oj... nu sprang klockan iväg igen. Har inte tid att sitta här mer. Söndagsplanerna väntar. Dem får ni höra mer om någon annan gång. Have a nice day everybody!

8 kommentarer:

  1. hej vännen!!

    så fina saker du fått..
    kram anna

    SvaraRadera
  2. Åh så fina saker, rosa är ju så fint!!
    Kramelikramar

    SvaraRadera
  3. Haha Det är så roligt att läsa dina inlägg!! Jättesöta saker du hade fått!! Gillar själv ljusrosa. Ja är det inte lustigt de där med att barnens behov alltid går först även om man själv verkligen har KRIS på tex byxfronten. Jaja det är mammors lott tror jag!

    Kram Pia. Ps. jag väntar på det målade....haha(inte meningen att stressa dig det är ju bara jag som är så förtvivlat nyfiken!!;)

    SvaraRadera
  4. Å vad snygga köksprylar du fått =)

    SvaraRadera
  5. Jag väntar åxå på det målade ..och älskar att att läsa dina roliga berättelser.. fina gåvor du fått.. jag gillar faktiskt ljusrosa..annars är jag ju rädd för färger...har haft en lugn helg då jag varit förkyld sen i måndags och amelie ligger i sängen knall fall nu i 3 dagar G har jobbat och då Olle har höjt sin medicin då skolan varit panik sista månaderna m konc...så han vart ko lugn i helgen ..får se hur det ter sig i skolan ..tråkigt m lördags kalaset...vi ses väl en annan gång får vi tro !!!

    SvaraRadera
  6. Ja det var ju betydligt trevligare än att ha barn som mår illa och krärks...

    Jag väntar på receptet på lasagnen med trattkantareller, kommer det i Syster Yster-bloggen kanske????

    Kramizar Ann-Marie

    SvaraRadera
  7. Så fina grejor du har fått! Nu blir man ju sugen på att fylla år;)

    SvaraRadera
  8. Hej...
    Har varit så dålig på att kommentera...men jag kollar in ofta. Gillar din blogg massor!
    Ha det bra!
    :-)

    SvaraRadera