Skräpat lite


Gammalt foto - igen. Min dator och fotoskrivaren är inte riktigt kompisar för tillfället och det är så jobbigt att fixa och dona och skicka allt till den andra datorn... så jag orkar inte. Det blir gamla kort istället. Detta från 2003 när vi var på semester i Israel och jag gick omkring och bar på lille E i magen. Det var... svullet om fötterna, varmt och helt underbart härligt!
Bilden är klickbar om någon skulle vilja se den lite större.

Edit: 13/4. Idag hittade jag en layout på Metalimos blogg av fantastiska LottaR som var ganska lik denna i upplägget, ja till och med titeln var densamma. Det lustiga är att jag gjorde denna lo utan att tänka på hennes alls. Fast när jag funderar på det såhär i efterhand så hade jag nog kanske sett den på hennes blogg innan?! Kanske har jag liftat den ändå, utan att tänka på det?! undermedvetet?! spoooky... :-) Jag vet inte. Men lite lustigt var det iallafall. Första gången jag liksom lyckats lifta något utan uppsåt att lifta det :-) Fniss... Men Lottas layout är FANTASTISKT, FANTASTISKT vacker (liksom allt annat hon gör!) så något bättre liftmaterial kunde jag ju knappast ha... om jag nu liftade... eller inte ;-)

15 kommentarer:

 1. En underbar layout och ett underbart foto på er båda.
  Kramar om

  SvaraRadera
 2. Gillar verkligen den här LO jag vet inte riktigt vad det är om det är färgerna, jag tror det, milda och ändå inte för mesiga....också upplägget!!! Så är det... snygg är den i alla fall

  Kramizar Ann-Marie

  Hoppas du får ordning på prylarna snart för din skull!!! Vi klara oss bra så länge vi får se LO *blink*

  SvaraRadera
 3. Sååå fiiin!
  Jag gillar den massor! Färgerna, dekorationerna, allt! Sådär harmoniskt så man bara vill stanna och titta.

  SvaraRadera
 4. Va skönt med värme och semester och de förlovade lande och...jag bara skojar med och....

  Vilket fint foto du har tagit i ditt förra inlägg på den lilla sädesärlan. Kram Pia

  Ps. när ska vi ses då?

  SvaraRadera
 5. Finfin lo vännen med ett underbart foto, jag måste säga att du var riktigt snygg på fotot i bilen och det kan man inte se att du är halvvägs till 70 ;)
  Dina busbarn var ju helt fantastiska i sin "våningssäng", jag kan riktigt tänka mig hur roligt dom hade när dom bäddade in sig där :)

  Kram E

  SvaraRadera
 6. Så underbart läckert med hjärtat i knappar - snyggt

  SvaraRadera
 7. Åh va fin, vackert med knapphärtat... ALLT!!

  SvaraRadera
 8. O, den gammla klanningen! Ack vad vi anvande den mycket! Finns den fortfarande kvar foressten?
  Puss/ Sis

  SvaraRadera
 9. Sååå underbar!!

  http://kathis.blogg.se/

  SvaraRadera
 10. Det var på den tiden vi var unga och vackra du! Nu e vi bara "och" som pappsen brukar säga! Nu e sååå söta på kortet, verkligen!

  SvaraRadera