Uppdatering mitt i livet

1. Det var längesedan jag uppdaterade om soptunneracen. Jo, de förekommer fortfarande. Jag gjorde ett tidigt tidigt i går morse till exempel! :-) Men jag behövde inte hoppa i tunnan denna gången. Vi hade lyckats vara snåla med påsarna denna veckan. Tack för det familjen!

2. Vi har ääääääntligen lyckats få till en scrapträff. Efter diverse förseningar och förhalningar, som alltid när något ska ske här. Sista förseningsdraget var att S lyckades tappa en gratängform på tån så hon inte kunde gå. (*Smile* förlåt S, men det är verligen ganska roligt såhär i efterhand.) I förrgår kunde hon iallafall ta sig fram, om än med krycka och en massivt paketerad fot så klockan sju samlades vi fem glada tjejor här hemma hos mig och det blev mycket gluedotsprat och pappersklämmande :-) Kul! Snart ses vi igen. Då kanske vi till och med hinner pyssla lite ;-)

3. I går var min första dag på nya jobbet. Barnen var hos moster ett par timmar och hjälpte henne kratta (var hennes intention iallafall, det blev väl ingen jättelång stund med krattande tror jag, disneychannel och fotbollsspelande lockade nog mer ;-) ) Sälv fick jag gräva ner mina fingrar i lite trevlig jord och planta pelargoner i växthuset på Franzéns trädgård.

4. I dag ska det lagas mat för brinnande livet. Lite cateringuppdrag på gång. Här ska dukas och röras i grytorna minsann. Trevligt, trevligt!

5. Solen skiner, gräsmattan ser ut som en leråker, det är vår i luften och jag hinner verkligen inte sitta här mer. Jag ska ju iväg, helst för fem minuter sedan. Bråttom bråttom! Så adios och goodbye. Vi ses en annan dag!

5 kommentarer:

 1. Var det kul på nya jobbet??? Du låter så glad så det var det nog!=)
  Ha en trevlig helg!!! KRAM

  SvaraRadera
 2. Äntligen är du tillbaka!!:)
  Känner igen det där med scrapträffar.. = Träffas oftare så man inte har såå mycket att prata om;-) haha..
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Åh, plantera lite, jord mellan fingrarna, den där härliga doften - jag längtar tills jag själv också är där...
  Kul med jobbet verkar det som!

  När vi har pysselkväll hemma är ju faktiskt mest prat !!! Nu sist blev det ju scrap för mig och det i sig är ju en nyhet så jag var lite mer koncentrerade, men annars är det en happening och ett konstaternade "Jaha, det blev så här alltså..." (Fniss)
  Låter det här lite konstigt, kanske :LOL:, men du förstår vad jag menar eller hur

  SvaraRadera
 4. Förlåt mig men jag är sp bittert avundsjuk på dig.
  Jag vill ha ditt liv!
  Vill du byta?

  Åååå plantera, catering, scrappträff... gurgel...pyyyys...
  AVUNDSJUK!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt det låter med en scrapträff!
  Och vad kul att ha börjat jobba! Ser framemot att få höra mer om jobbet.
  Kramisar

  SvaraRadera