Jo jag ringde...

...det gjorde jag faktiskt. Men dom hade så mycket folk på vårdcentralen att de inte ville ha mig där väntandes också. Så de skrev ut ett recept på Rinexin - slemhinneavsvällande (heter det så?) på telefon, och det lättar ju upp det hela en aning. Vanlig nässpray hjälper ju inte bihålorna precis. Inte mina iallafall.
Så nu känner jag mig lite piggare och ska inte gnälla mer :-)

Istället ska jag kratta lite i trädgården, göra lite föräldratjänst på sonens skola och scrappa lite tänkte jag. Dessutom behöver jag köpa nya krukväxter. I köket står det två torkade enar från i julas. Det ser inte såvärst uppmuntrande och vårligt ut precis ;-) Får väl se om det hinns med bland alla andra bestyr. Kanske om jag får ner maken från ladugårdstaket där han klänger och flyttar om tegelpannor för att laga i efter att "Per" gjorde stor oreda däruppe. Det har regnat in, MYCKET, och det är ju ingen höjdare precis.

Men först... ut och titta lite i rabatterna på mina snödroppar och vintergäck och få lite vårkänslor tror jag :-), så jag orkar med allt det andra sedan.

5 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen du snart skall känna dig helt okej igen.Rinexin brukar hjälpa bra mot denna tråkiga och jobbiga åkomma.

  Nu vill vi ha vår!!

  Ha en trevlig helg!

  kramisar

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att du fick hjälp.
  Längtar efter våren som en tok.
  Kramar om

  SvaraRadera
 3. Hoppas att det släpper helt så du blir frisk för du har gått och dragit länge på olika baciller...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det låter underbart med vår och vårblommor. Här har vi snö överallt utom på de lite större vägarna.
  Hoppas du blir frisk nu!

  SvaraRadera
 5. Hoppas som alla andra att du blir helt frisk snart. Den här flunsan är otroligt efterhängsen i år.
  Torkade enar, det har jag inte, men andra stackars växter som både gulnat och torkat.

  SvaraRadera