Åke tråk

Nä men usch vilken usel bloggare jag har blivit. En riktig Åke tråk! (Sorry alla som heter Åke, ta det inte personligt...) Vet inte om det berott på bihåleinflammationen, men hjärnan har liksom varit helt igensvullen de sista dagarna så inga roliga tankar, eller tråkiga heller för den delen, har kunnat ta sig ut till verkligheten.

Men det börjar kanske bättra sig, för idag kunde jag iallafall fundera över varför diskmaskinen alltid är full med diskad disk när jag kommer dit och ska sätta in smutsig. Och sedan funderade jag över hur det kommer sig att barnen alltid svärmar runt mig som flugor kring en ko så fort jag sätter mig framför datorn. Nu till exempel... sedan jag började författa denna lilla text för ett ytterst litet antal minuter sedan har redan två gossar hunnit stå och gnälla över min axel, TRE gånger. Bra jobbat! Kanske är det så att man ska sitta vid datorn när de gått och lagt sig och istället stå i köket och göra potatismos vid denna tiden på dygnet?! Ja, jag vet inte riktigt, men tänka fungerar iallafall ganska bra idag. Alltid ett framsteg iallafall!

Och så var det ju det där med potatismoset. Jag måste nog gå och göra det nu, innan det mosar ihop sig av sig självt med kokvattnet i kastrullen. Jag är inte säker på att barnen blir glada över en mosig potatisgegga till korven. Då får jag nog ännu mer skäll, så...jag går väl mot potatisgrytan då och fortsätter mitt funderande där.

10 kommentarer:

 1. Ha ha. Hoppas moset blev gött!!

  SvaraRadera
 2. Synd förresten att vi bor så långt ifrån varandra... Hade varit trevligt att ta en "mammorna-springer -efter-alla-pojkarna-prommenad" ihop ibland ;-D

  SvaraRadera
 3. Ja, det är synd. Promenader är alltid trevligt! Och har man lite pojkar att springa efter så känner man sig ju ännu lite nyttigare ;-)

  SvaraRadera
 4. Hi,hi,hi...det är så roligt att läsa dina tankar och funderingar! Hoppas oxå att moset smakade gott!
  kram Tian

  SvaraRadera
 5. Jag tror att det blir toppen för dig att komma till handelsträdgården för att få göra något lite roligare än att plocka disk och göra potatismos. Det blir liksom lite uppblandat då...
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hallå där Åke Tråk;)
  Du är för härlig! Hoppas du har haft en underbar dag idag i solen. Själv har jag varit ute lite för att stärka min förkylda kropp. Satt på baksidan en sväng när barnen lekte där.
  Kramelikram

  SvaraRadera
 7. Tjenna mors!
  Potatismos är inte roligt, mitt blir alltid lite klistrigt så där... undrar vad jag gör för fel...
  Jag har också en liten kille som blir vädligt angelägen om min uppmärksmahet så fort jag sätter mig vid datorn... Det måste vara något digitalt tror jag eller elektriska vågor...

  Man får prova igen helt enkelt
  /Tette (alias ljusblå)

  SvaraRadera
 8. Ja, det är något särskilt med barn och datorer. Min stora tjej säger alltid. Du sitter ju alltid vid datorn, vilket jag inte alls gör. Man har olika upplevelser av samma grej bara*ler*
  Hoppas moset blev bra och inte klister!
  Ha en bra dag!

  kramisar

  SvaraRadera
 9. *fniss* blir så glad när jag läser dina inlägg!! Hoppas mosen smakade bra! ;)

  Kramis

  SvaraRadera
 10. Det verkar som det där är typiskt för barn... o diskmaskiner med för den delen. Man borde ju kunna göra något åt det, om alla är lika menar jag... Förändra grundutförandet eller nåt.

  SvaraRadera