Sportlov - dag 3

Oj vad lite vi har sportat idag. Möjligtvis kan man kanske med lite god vilja säga att vi tävlat i vem som orkade äta mest fiskpudding (ååååhhhhh vad det är GOTT med fiskpudding!) men det är väl inte riktigt något sportigt direkt.

Pojkarna har iofs. spelat fotboll i vardagsrummet. Men jag mitt lata stycke har mest vilat. Jag är SÅ trött. Det är nog den här eländiga förkylningen jag har. Tycker den kan sticka sin väg nu. Seså, schaaaas på dig!

Men jag orkade iallafall göra fiskpudding *stolt*. Värst vilket tjat om den där fiskpuddingen då. Jaaa, men det ÄR gott. Tre grabbs och en mamma kan väl inte ha fel?! Nä, just det...
Och jag orkade faktiskt åka och handla mys till kvällen (och hämta ett scrappaket till mig på fuskposten...humdidelidum... ;-) ) OCH, mest OCH av allt, jag orkade vara lugn och trevlig och pedagogisk heeeela dagen fast jag var trött. Vi har haft potatisskalarskola, Aron har lärt mig spela "slå i bordet" och två glas har gått i kras i slaaaarvsituationer och jag... jag rynkade inte ens ett morrigt ögonbryn.
Yupp... en rätt bra dag alltså.

PS: Och vi kom alla hem helskinnade från ICA igår, fast mina nerver låg utanpå efter att jag nästan backat in i en bil och nästan kört på en pga. kiv och bråk och envishet bland barnaskaran i baksätet. Det är livsfarligt att köra bil och vara mamma samtidigt. Så är det bara.

9 kommentarer:

 1. Och nu vill jag såklart ha receptet på fiskpuddingen.
  Jag håller på och utbildar min familj i fiskätande, trots en MYCKET motvillig barnafader. Han menar att den ända fisk som går att äta är panerad och kommer från Findus...
  Igår åt vi laxpasta och det gick hem. Om nu din fiskpudding är så smarrig vill jag gärna utöka menyn med även den.

  SvaraRadera
 2. Som sagt, du borde skriva en bok. Helt underbar läsning, du skriver så bra!!
  Vad skönt att handlingen på ICA gick bra. Men jag förstår att du måste ha varit helt slut när du kom hem. Fiskpuddingreceptet får du mer än gärna skicka till mig. Behöver något gott fiskrecept.
  Massor av kramar

  SvaraRadera
 3. Ta det lungt när du är ute och kör bil vännen.
  Det är alltid lika roligt att läsa vad ni ställer till med på dagarna.
  Kul med scrappaket till mamma, det kan hon behöva.
  Ha en bra dag. KRAM

  SvaraRadera
 4. Fiskpudding??? VAD är det??

  Ja, du.. scrappaket är aldrig fel va;-) Jag ska också iväg senare och hämta ut min råååsa väska!!! Lalala..

  Kram!!

  SvaraRadera
 5. Fiskpudding är... GOTT! ;-)

  SvaraRadera
 6. detta med bilar, jag är helt inne i en hatardemfastdeärnödvändiga-period. lycka till med körandet framöver!

  SvaraRadera
 7. Fiskpubbing låter hur gott som helst, kan du inte svänga förbi AZ med lite en lunch!
  Finns det något värre än att köra bil med bråkiga barn, man är en livsfara för sig själv och andra.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Grattis till att besöket på Ica blev lyckat. Men du ta det försiktigt i bilen. Jag kan förstå att det är jobbigt att köra med tre monster i baksätet.

  Fiskpudding är underbart gott. Vi hade ofta det när barnen var små. Nu för tiden har jag nog glömt bort denna underbara maträtt. Du får gärna lägga ut receptet här.

  Härligt att läsa om alla dina sportaktiviteter under lovet.
  kram
  bammie

  SvaraRadera
 9. Yupp! Du borde lägga upp receptet här ju. Jag blir också alldeles sugen när jag läser....

  Desstuom måste jag säga att det verkar som du är en elitidrottare... Eller snarare en elitmamma =). Det ger sin träning det med vad det verkar!!

  Tack för go läsning. IGEN =D

  SvaraRadera