utmanad

Moma har utmanat mig och här kommer min lista över fem saker jag vill/hoppas/drömmer om ska hända detta året:

1. Världen
Jag skulle önska att människor ville sluta tänka så mycket på jag, mig och mitt och började fundera lite mer på vad de (och jag själv också naturligtvis) kunde göra för andra istället. Att vi kunde offra lite av vår bekvämlighet, om så bara för en liten stund, för att hjälpa en medmänniska. Sedan skulle jag önska att vi kunde få lite mer respekt, etik och moral tillbaks i samhället. Gammal gnälltant? javisst ;-)

2. Min familj
Jag önskar att vi alla ska få vara friska. Att vi ska få se några av våra drömmar bli verklighet, att vi ska få göra saker till glädje för andra och att vi ska få ha roligt - hela tiden! :-)

3. Min hälsa
Förhoppningsvis ska jag slippa använda mitt frikort så mycket ;-) Jag hoppas kroppen orkar med allt som jag vill och behöver göra och att jag orkar ta tag i det där med träning... som jag så innerligt borde och måste.

4. Skrivandet
Är roligt och verkligen en grej som jag hittat "hem" till. Nu måste jag t.o.m ibland skriva innan jag kan sova. Det ploppar upp saker hela tiden, och speciellt när det är annat viktigt som måste göras ;-)

5. Min hobby
Jag önskar mer TID och lugn och ro så jag hinner bli inspirerad. Och det finns många drömmar inom detta området, men de ska jag nog inte babbla om så mycket. Saker och ting tenderar att aldrig bli något av om man pratar sönder dem först har jag märkt.

2 kommentarer:

 1. Jag gillar dina önskningar. Hoppas innerligt att alla går i uppfyllelse.

  Dessutom är jag glad att du "måste" skriva innan du lägger dig för det finns inte mycket annat som är lika roligt att läsa som dina inlägg.

  SvaraRadera
 2. Jag önskar också att alla dina önskningar går i uppfyllelse.
  Hoppas att ni fått bort vaxet i huvudet. Vet hur svårt det kan vara för Kelvin och Tindra har också lekt frisörer med superhårt vax, det satti i några tvättar kan jag berätta.

  Jag har utmanat dig i min blog.
  KRAM

  SvaraRadera